JOŠ JEDNA NAIVKA?

Stacy Keibler misli da će s Clooneyjem imati obitelj

02.01.2012 u 08:20

Bionic
Reading

Nova djevojka Georga Clooneyja nije ništa naučila od svojih prethodnica i vjeruje kako će upravo ona vezati vječnog neženju Hollywooda

George Clooney hoda s jednom vrstom žena: to su pomalo ograničene, ali vrlo proračunate ljepotice u kasnim dvadesetima i radnim tridesetim godinama. On voli s njima postizati efekt'Pretty Woman' - kupovati im odjeću, preseliti ih u svoje luksuzne vile, posuđivati im dragocjen nakit kako bi se mogle s njim prošetati crvenim tepihom, analizira stranica Celebitchy.com.

On voli tip barbie-djevojaka koje nemaju puno obveza i ambicija u karijeri, ukratko – cure s puno slobodnog vremena. No problem počinje kad te djevojke, kao u pravilu, nakon samo nekoliko tjedana ili mjeseci, počnu razmišljati da su njegova sudbina, da će promijeniti vječnog neženju koji će se baš zbog njih poželjeti oženiti i imati djecu. Georgeova sadašnja djevojka nije iznimka. Stacy Keibler misli da je ona promijenila Georgea i uvjerena je da će se za njega udati i imati djecu.

Časopis Star tako citira izvor blizak Georgeovoj djevojci Stacy Keibler koji tvrdi da ona  zasada ne namjerava useliti se kod Georgea, ali se za njega ipak želi udati. 'Ona cijeni svoju slobodu i putuje kad god poželi. Ali nada se da će jednog dana zasnovati obitelj s Georgeom.' Stacy očito igra na taktiku cure kojoj nije važno vezivanje i koja se samo želi dobro provoditi.

No Celebitchy.com procjenjuje kako će se uskoro, na crvenom tepihu na dodjeli Oscara, Stacy izlanuti se o svojim željama o braku i djeci. Bit će to kraj njegove veze. Te cure nikako da nauče lekciju, zaključuje Celebitchy.com