PARTY ZA EKIPU

Kome Severina i Rozga pjevaju na rođendanu?

30.12.2011 u 14:42

Bionic
Reading

Severina, Jelena Rozga i Maja Šuput samo su neka od naših estradnih imena koja nerijetko pjevaju na privatnim proslavama, rođendanima i vjenčanjima

Sve više naših estradnjaka angažirano je na privatnim zabavama nakon kojih spreme u džep pozamašan honorar. Donedavno su popularna bila samo vjenčanja, no u zadnje vrijeme sve češće uveseljavaju goste na raznim rođendanskim proslavama i slavljima, piše Slobodna Dalmacija. Tako je, primjerice, Maja Šuput nedavno pjevala zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću na slavlju povodom njegovog 56. rođendana, a Jelena Rozga zabavljala je goste na rođendanu nogometaša Ognjena Vukojevića, što je obrazložila činjenicom da su prijatelji. Kada je Severina bila pozvana da pjeva na rođendanskom slavlju Milana Popovića, vjerojatno nije ni slutila da će godinu dana kasnije čekati dijete s njim.

Najtraženiji za takve ceremonije i fešte su Jole i Maja Šuput. 'Maja već ima bukirane vikende do studenog iduće godine, ostao je tek tu i tamo pokoji termin. Ljeto je puno, a nekoć nije bilo tako. Sada se svi vjenčavaju u srpnju ili kolovozu', rekla je za Slobodnu Dalmaciju Katarina Kolar, menadžerica Maje Šuput, koja je odbila javno pričati o cijenama nastupa na privatnim zabavama, no Slobodna Dalmacija saznaje da se navodno kreću između 8000 i 10.000 eura.

Jacques na svom profilu na Facebooku javno ističe volju za pjevanjem na svadbama. 'Obratite nam se s povjerenjem! Poklonite sami sebi ili svojim najdražima nastup Jacquesa Houdeka koji ćete pamtiti cijeli život. Najljepši poklon za divnu uspomenu', stoji na profilu.

Tony Cetinski pjevao je na vjenčanju Ive Majoli, a nerijetko su se u takve angažmane upustili i Jasmin Stavros, Mišo Kovač i Mladen Grdović, koji je javno priznao da naplaćuje 10.000 eura po svadbi.