Estrada DORIS PINČIĆ

Putovanje mi je omiljeni način trošenja novca

Mlada glumica koja je u velikoj tportalovoj anketi proglašena naj ljepoticom 2012. godine, za Gloriju je rekla po čemu će pamtiti godinu na izdahu

'Ovu ću godinu zaista pamtiti po dobrom. Neka sam životna poglavlja zatvorila, neka otvorila, upoznala mnogo novih ljudi, stekla nove prijatelje', rekla je Doris Pinčić za Gloriju.

'Kolege na setu su mi super i sa svima dobro surađujem, što je jako važno kad se tako puno radi. Postali smo jedni drugima kao obitelj', dodala je glumica koja glumi naslovni lik u 'Larinom izboru'.

'Voljela bih da mi i 2012. bude takva, a u njoj si najviše želim zdravlje i mir jer, znate kako kaže pjesma, 'nije u šoldima sve'. Bilo bi lijepo da se mogu nagraditi nekim putovanjem, što mi je omiljeni način trošenja novca- San mi je otići u Laponiju kod Djeda Božićnjaka. To bi bilo idealno zimsko putovanje, a za ljeto mi je svejedno: važno je samo dobro društvo', iznijela je Doris želje za godinu koja slijedi.

Doris ste, dodajmo, prije nekoliko dana proglasili naj ljepoticom 2011. godine, a ako nastavi koračati tim putem i u godini koja slijedi, Djed Božićnjak će osobno doći njoj.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više