KRALJEVSKI DOČEK

Otkriveni novogodišnji planovi Kate Middleton i princa Williama

28.12.2011 u 12:07

Bionic
Reading

Ako ste se pitali kako izgleda kraljevski doček Nove godine, odgovor bi vas mogao iznenaditi. Naime, vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton i njezin suprug, princ William, Novu godinu će dočekati bez velike pompe i u obiteljskom okruženju

Prema pisanju US Weeklyja, mladi bračni par Kate Middleton i princ William svoju prvu Novu godinu kao supružnici dočekat će u Škotskoj, točnije u Aberdeenu. Naime, 29-godišnji princ i Kate za doček Nove godine uputit će se na imanje Birkhall koje se proteže na više od 214 kvadratnih kilometara i u vlasništvu je Williamovog oca, princa Charlesa i njegove žene Camille Parker-Bowles, vojvotkinje od Cambridgea.

'Princ William i Kate će provesti novogodišnju noć te prvi dan nove godine na imanju Birkhall, a ondje će biti i Charles i Camilla', otkriva izvor blizak kraljevskom paru. Za razliku od božićne proslave, na koju nisu bili pozvani, roditelji Kate Middleton će na dočeku Nove godine u Birhallu biti dobrodošli. No neće moći odsjesti u glavnoj kući, već u jednoj od kućica za goste.

Nakon toga Kate i William će se pripremiti za susrest sa slavnim filmskim redateljem Stevenom Spielbergom te članovima ekipe iz filma 'War Horse', Jeremyjem Irvineom, Tomom Hiddlestonom i Emily Watson, čija je premijera zakazana za 8. siječnja na Odeon Leicester Squareu u Londonu, piše New York Post. Premijeri filma trebalo bi nazočiti čak 600 vojnih lica i njihove obitelji, a prilozi će biti namijenjeni humanitarnoj fondaciji princa Williama te princa Harryja.