TREĆI PUT

Zaručio se Steven Tyler?

28.12.2011 u 09:48

Bionic
Reading

Frontmen Aerosmitha navodno je na odmoru zaprosio 25 godina mlađu Erin s kojom je u vezi pet godina

Je li Steven Tyler zaručen? Na fotografijama snimljenim za Božić koje je objavila stranica TMZ čini se da jest: njegova dugogodišnja djevojka Erin Brady, s kojom se fotografirao na odmoru, nosi zaručnički prsten s velikim dijamantom.

Frontmen Aerosmitha iza sebe ima dva braka i četvero djece, a 63-godišnja zvijezda je u vezi s četvrt stoljeća mlađom Erin od 2006. godine. Ako su nagađanja o zarukama istinita, Tyler je u prilično dobrom društvu jer je prosinac je među najživljim periodima u godini za prosidbu. Prema istraživanju koje je provela stranica TheKnot.com, 39 posto od 20.000 ispitanika zaručilo se između studenog i veljače, a nevjerojatnih 16 posto prosidbi izgovorenih je u prosincu.

Ovog je Božića Matthew McConaughey objavio da je zamolio Camilu Alves, majku njegove dvoje djece, da se uda za njega. Desetak dana prije zaručila se i Britney Spears za svog dugogodišnjeg dečka Jasona Trawicka, a početkom je mjeseca Rosie O'Donnell u vlastitoj TV emisiji objavila da ona i njezina djevojka Michelle Rounds planiraju vjenčanje tijekom božićnih blagdana.