NEKE NOVE ZVIJEZDE

Doris Pinčić na tronu, Rozga i Severina tek pratilje

03.03.2017 u 00:05

Bionic
Reading

Nakon sedam napetih dana u kojima su vaši kursori skakutali s Doris Pinčić na Jelenu Rozgu i natrag, konačno smo dobili ljepoticu 2011. godine

Odluka je pala. Iako se široj javnosti predstavila tek prije nekoliko mjeseci, Doris Pinčić je i to bilo dovoljno da u potpunosti osvoji vaše poglede, srca i klikove. S čak 1.206 klikova, odnosno velikih 32 posto, lijepa glumica koja tumači naslovnu junakinju 'Larinog izbora' postala je najljepša žena 2011. godine.

Iza Doris ostala je Jelena Rozga koja se prvih nekoliko dana hrabro borila za tron izmjenjujući se s pobjednicom na čelnoj poziciji. Na kraju, sa 992 klika, odnosno nešto više od 26 posto, aktualna kraljica estrade morala se zadovoljiti drugim mjestom.

Na trećem mjestu našla se trudnica godine Severina, koja se sa 690 klikova mora zadovoljiti tek trećim mjestom.

Ostatak naj ekipe osjetno kaska za vodećom trojkom pa ćemo je samo brzinski navesti. Na četvrtom mjestu našla se finalistkinja 'Plesa sa zvijezdama' Lana Banely sa 252 klika, slijedi je sa 167 klikova Ornela Vištica koja, poput Doris, popularnost zahvaljuje 'Larinom izboru', da bi glumački mini niz nastavila Leona Paraminski sa 106 klikova.

Kristina Šalinović i Antonija Mandić dijele sedmo i osmo mjesto sa 96 klikova, slijedi ih Ecija Ojdanić sa 20 klikova manje, a listu zatvaraju Vedrana Linardić sa 44 i Anja Alač sa 41 klikom.