ANITA DUJIĆ:

'Ivan bi najviše volio da ne nosim odjeću'

27.12.2011 u 08:47

Bionic
Reading

Lijepa manekenka Anita Dujić otkrila je kakvo donje rublje nosi, što će odjenuti za doček Nove godine i u čemu se osjeća najseksipilnije

Prelijepa manekenka i model u intervjuu koji je dala za Extru otkrila je da je sama sebi najprivlačnija u lijepoj haljini i cipelama na visoku petu. 'U mojem su ormaru najzastupljenije haljine, haljine i haljine, iako bi moj dečko najviše volio da uopće ne nosim odjeću', rekla je simpatična Anita Dujić.

Anita, koja je već pet godina u vezi s Ivanom Veljačom, priznaje da ju je osvojio iskrenošću, pažnjom i načinom razmišljanja, a otkrila je i zajedničke planove za doček Nove godine. 'Za doček smo uvijek u Zagrebu, tako ćemo i ovaj put biti na jednom tulumu, a početkom iduće godine putujemo u Barcelonu. Božić smo proveli u krugu najuže obitelji i u iščekivanju da postanem teta, čemu se jako veselim', rekla je 27-godišnja Anita, koja je za Božić odjenula džemper s likom soba, nešto poput Bridget Jones.

Za doček Nove ipak će odjenuti baršunastu haljinu, a priznala je da nije praznovjerna te da ispod haljine neće imati crveno donje rublje. 'Moje donje rublje mora biti mekano, jednostavno i udobno', kazala je.