MILA ELEGOVIĆ:

Kukavica sam i nikad se ne bih skinula za ulogu

23.12.2011 u 10:13

Bionic
Reading

Mila Elegović odlično se snašla u ulozi zločeste manipulatorice La Marquise de Mertuil u mjuziklu 'Opasne veze' u kazalištu Komedija. Vrckava plavuša koju znamo kao Irenu u seriji 'Bitange i princeze' kaže da se, iako voli koketirati sa seksipilom, ipak nikad ne bi skinula na sceni ili pred kamerama

'Nikada se nisam skinula jer nemam hrabrosti za to. Ne mogu se toliko ogoliti. Manipuliram sa seksipilom i toga sam svjesna, no prevelik sam folirant da bih išla do kraja. Posebno u Hrvatskoj, što je također licemjerno od mene, jer možda u nekom drugom okruženju… Volim hodati po oštrici, no nisam hrabra poput kolega Judite Franković ili Dražena Čučeka', rekla je Mila, piše Studio.

Otkrila je i da je nekad bila nesigurna u sebe te da se trudila biti ono što je mislila da ljudi očekuju od nje.

'Sada sam puno drugačija. Dajem sve od sebe i nemam figu u džepu. A hoće li to netko prepoznati ili ne, više nije moja odgovornost ni problem', smatra Mila.

Kad je pak riječ o privatnim planovima, Mila se, kaže, ponovno sprema posjetiti toplije krajeve.

'Najviše volim arapske zemlje. Tamo i prodavač na cesti ima neki eros u sebi, ne u seksualnom nego u onom životnom smislu. Svake godine idem u Egipat. Vezana sam za tu zemlju. Nude malo deva za mene, jer nisam debeljuca kakve vole, no istočnjački život mi je jako drag', rekla je M. Elegović koja će božićne praznike provesti u krugu obitelji, a Nova godina nije joj osobito bitna.