TAKO KAŽU

Marijana Čvrljak je najseksi Hrvatica 2011.

22.12.2011 u 09:30

Bionic
Reading

Tjednik 24 express napravio je popis 101 najseksi Hrvatice ove godine, na najvišu poziciju stavivši Marijanu Čvrljak

'Balkan seksipilom pokorila Marijana… Popustile su joj sve kočnice, izgubila je kompas i vodila ju je isključivo strast… Iz uzorne supruge i majke pretvorila se u ženu vođenu isključivo strašću', tim riječima 24 express je opisao Marijanu Čvrljak, po njima najseksi Hrvaticu 2011. godine.

Na drugo mjesto smjestili su Nikolinu Pišek, slijede je 'misica od nekad' Fani Čapalija, slabo nam poznata Maja Marinić, Ana Gruica, te još jedno ime koje nije doprlo do naših ušiju, Rea Matas.

Na šesto mjesto 24 express smjestio je košarkašicu Antoniju Mišuru, slijedi je manekenka Miranda Viđakpoznata i kao djevojka Stefana Kapičića, potom Ecija Ivušić te Petra Dugandžić na desetom mjestu.

Od zanimljivijih, 11. i 12. mjesto zauzele su kći i majka Maja Lena Lopatny i Mia Begović, Jelena Rozga zauzela je tek 17. mjesto, a Doris Pinčić koju obožavaju podjednako gledateljice i gledatelji tek 27.

Kako se lista sastoji od čak 101 ljepotice, tako su na popisu mjesto našle gotovo sve viđene i manje viđene, znane i neznane Hrvatice koje su prošetale scenom i oko nje u minuloj 2011. No, zanimljivo, među 101 ljepoticom nije bilo mjesta za Severinu