TOM CRUISE:

'Svakog sam dana sve više zaljubljen u Katie'

22.12.2011 u 09:16

Bionic
Reading

Iako promovira svoj novi film 'Nemoguća misija IV', Tom Cruise u nastupima ne prestaje hvaliti svoju suprugu. Zlobni mediji komentiraju kako je vjerojatno shvatio kako ga više nitko ne želi slušati kada priča o scijentologiji, pa se hvata jedine stvari o kojoj može pričati

Tomu Cruiseu i Katie Holmes ovo blagdansko razdoblje puno je važnih proslava. Par je prošlog mjeseca proslavio svoju petu godišnjicu braka, a 18. prosinca nazdravio u čast njezina 33. rođendana. 'Svakog sam dana sve više zaljubljen u nju', izjavio je Cruise u New Yorku na premijeri novog blockbustera 'Mission: Impossible - Ghost Protocol'.

'Bilo je upravo zbog nje to prilično nevjerojatnih pet godina. Ona je nevjerojatna žena. Ona je meni – sve', nastavio je hvaliti svoju suprugu. Obitelj je proslavila Katein rođendan odlaskom u kazalište te zajedničkom večerom s bakom i djedom male Suri, Kathleen i Martinom Holmes.

'Dobro smo se zabavili. To je bio sjajan dan', ispričao je Cruise časopisu People. Nije zaboravio ni drugu ženu u svom životu – malu Suri koja već s pet godina ima razvijen osjećaj za modu. Kaže da djevojčica, koja je inače poznata po tome da nosi potpetice, ima prirodan osjećaj za stil.

'Ona je jednostavno takva rođena. Ona doista kreira svoju odjeću', izjavio je ponosni tata. 'Katie ju je naučila krojiti i šivati. To je nevjerojatno', rekao je Cruise. Holmes, koja je nedavno priznala da koordinira odjeću sa svojom slavnom prijateljicom Victorijom Beckham, također bira svom suprugu odjeću za crveni tepih. 'Što god moja žena želi da odjenem, ja nosim', kaže Cruise. 'Ona ima nevjerojatan ukus.'

Nije jasno diktira li Kate svom suprugu i da nosi platforma cipele kako bi bio viši, dodaje stranica Celebitchy.com ističući kako Katie sigurno uživa kada je ponekad viša od svog slavnog muža.