MANEKENKA IZ ZAGREBA

Ovo je lijepa djevojka Marka Tolje

22.12.2011 u 09:10

Bionic
Reading

Marko Tolja u ovoj godini bilježi samo uspjehe – pobijedio je u showu 'Ples sa zvijezdama' s partnericom Anom Herceg, a priča se da je pronašao i ljubav. Marko se zaljubio u lijepu zagrebačku manekenku Anu Ivančević

Na partyju održanom nakon subotnjeg finala 'Plesa sa zvijezdama', Marko i 26-godišnja Ana iza koje su mnoge modne revije kako kod nas tako i u inozemstvu, držali su se na pristojnoj udaljenosti, piše Gloria.

No kad bi im se pogledi sreli, diskretno bi se nasmiješili. Marko (27) o svojoj djevojci ne voli previše govoriti.

'Svoje ljubavi nisam volio nikada gurati u prvi plan. Pa neka sada tako i ostane. To više što se Ana ne želi eksponirati na taj način. Otkrit ću vam samo da je super', kazao je mladi Riječanin. Dodao je da mu je najdulja veza dosad bila u trajanju od šest mjeseci.

S lijepom je manekenkom prvi put viđen početkom prosinca na koncertu Olivera Dragojevića, a tada se otkrilo da su zajedno oko tri mjeseca.

A tko je tajanstvena djevojka koja je osvojila Markovo srce? Ana je diplomirana menadžerica turizma, visoka je 177 centimetara i uz njezino ime nisu vezivani nikakvi skandali – ukratko, djevojka za poželjeti, otkriva Gloria