STEFANY HOHNJEC:

Dečko mi sprema najljepši božićni poklon

21.12.2011 u 14:41

Bionic
Reading

Bivša miss sporta i manekenka Stefany Hohnjec doista se veseli nadolazećim blagdanima, a posebno najljepšem poklonu koji će dobiti na sam Badanjak

Plavokosa manekenka Stefany Hohnjec ne skriva koliko uživa u vezi s Tomislavom Perićem, a blagdanima se posebno veseli. Nakon što su dvije godine bili u vezi, Stefany i bivši tenisač Tomislav Perić prekinuli su, no ubrzo su se pomirili te doista uživaju.

'Božić ću provesti u Zagrebu s dečkom koji se s puta vraća na sam Badnjak i to će mi biti najljepši poklon. No, kako se on vraća tek na Badnjak navečer, nećemo stići otići ni do Dubrovnika ni do Poreča', rekla nam je Stefany.

Stefany Novu godinu planira dočekati u klubu People's, u društvu prijatelja i dečka, no još ne zna što će odjenuti, ali kako kaže, to joj nije pretjerano bitno. 'Mislim da ću već nešto iskopati iz ormara, može biti nešto sjajno, no šljokice baš i ne volim', rekla je Stefany za tportal.

Što se tiče odmora u prvom mjesecu, Stefany nema konkretne planove jer joj dečko neprestano putuje. 'Dečko mi je stalno na putu, znaju ga nazvati pa mora neplanirano otputovati. Tako u prvom mjesecu ide na Tajvan, a ja razmišljam o tome da mu se pridružim. Nije mi još nikada priredio putovanje iznenađenja, no u vezi moraš biti maštovit jer, ako sve ispucaš na početku, neće ti ništa ostati za kasnije. Tako da se ne bih čudila da me uskoro i iznenadi kakvim putovanjem', rekla nam je Stefany te otkrila: 'U vezi nam najteže pada ta česta razdvojenost, nekada je to dobro jer se zaželimo jedno drugoga, no nekada je to jako teško.'