TPORTAL.HR DAJE SVE OD SEBE

Dobitnici 20.12.

20.12.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Danas vam poklanjamo pakete Melem proizvoda, Collistar poklon paket, knjige nakladničkih kuća Planetopija i Fraktura, poklon bon Studija za prirodnu njegu Orgona, CD-e i knjige Aquarius Recordsa, La Roche Posay poklon paket, Formasana poklon paket, božićno pakiranje Sommersbya, poklon paket KK Cibone, žensku majicu Abercrombie&Fitch te njegu za kosu s frizurom u studiju Nikas.

Danas će nagrade osvojiti čitatelji koji prvi odgovore točno na nagradno pitanje u razdoblju od 14 do 15 sati!

Imena dobitnika i pripadajućih im nagrada objavit ćemo sutra, 21. prosinca.

Sudjelovanjem u nagradnjači sudionici se prijavljuju za bilo koju od navedenih nagrada. Kako bi nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika. Dnevne nagrade će biti rapoređene u poklon pakete koji će sadržavati jednu ili više nagrada.

Atlantic grupa danas poklanja šest paketa Melem proizvoda.

Melem - blagotvorna njega svaki dan. Neizostavan dio Vaše kozmetičke torbice, Melem 10 ml neka Vam uvijek bude pri ruci. Budite spremni za dugu i hladnu zimu i intenzivno njegujte svoju kožu kako bi uspješno mogla odolijevati teškim vremenskim uvjetima.
Kada Vaša koža zove u pomoć, na putovanju, daleko od kuće ili u jednostavnoj šetnji gradom, posegnite za Vašom malom kutijicom Melema. Samo mali nanos dovoljan je da pomogne pri svakoj neprilici ili jednostavno zaštiti vašu kožu od ovih hladnih dana.

Everet će vas ovog tjedna razveseliti Collistarovim poklon setom

PROFUMO DEI SENSI aromatična vodica za tijelo sa cvjetnim ekstraktima. Senzualan, osvježavajući i hidratantni. Miris koji je intenzivan i nježan, obogaćen hidratantnim i osvježavajućim ekstraktima.
BODY CREAM – krema za tijelo sa esencijalnim uljima i cvjetnim ekstraktima. Ova ultra bogata krema sa posebnim dubinskim upijanjem i delikatnim, luksuznim mirisom osiguravan svilenkastu i nježnu kožu tijela, glatku poput porculana.

Planetopija je pripremila knjige 'Wingwave coaching' i 'Ranjena žena'.


'Wingwave coaching', Cora Besser-Siegmund i Harry Siegmund
Metoda wingwave coachinga, osnivačica Core Besser-Siegmund i Harryja Siegmunda, njemačkih psihologa, jedna je od novih, ali i najdjelotvornijih metoda rada na sebi, koja svoj uspjeh zahvaljuje upravo nevjerojatnim rezultatima rješavanja strahova, blokada, zapravo svega što nas ograničava na putu do uspjeha. Stoga za tom metodom posežu mnogi profesionalni sportaši, menadžeri, ljudi iz svijeta medija, javnih nastupa, kao i svi oni koje strahovi sprečavaju da ostvare svoje ciljeve, želje i jednostavno žive olakšani od tereta koji ih opterećuje. Isto tako, oni koji žele dodatno poboljšati svoj učinak i iz sebe izvući najbolje, ovom metodom dolaze u dodir s vlastitim izvorima snage. Knjiga je namijenjena coachevima, onima koji to žele postati, kao i svima koji si tom metodom žele pomoći.


'Ranjena žena', Linda Schierse Leonard
Otac koji je i sam doživio emocionalnu povredu, vrlo često nije u stanju svojoj kćeri pružiti potrebnu skrb i vodstvo. Njegova povreda može ne samo narušiti odnos s vlastitom kćeri, već i njoj nanijeti bol i otežati joj vlastito samoostvarenje na svim područjima. No transformacija takvog odnosa može prekinuti taj zatvoreni krug. Iz pera vrsne jungijanske analitičare, ova je knjiga žuđeno nadahnuće za žene da izliječe odnose sa svojim očevima, kao i za očeve da ozdrave odnose sa svojim kćerima.

Studio za prirodnu njegu Orgona vam poklanja jedan Dr. Hauschka tretman opuštanja.

U sklopu ovog tretmana ne provodi se dubinsko i mehaničko čišćenje već je naglasak na opuštanju.
Tretman obuhvaća: kupku za stopala, masažu stopala i potkoljenica, opuštanje vrata i glave, opuštanje i istezanje ruku i prstiju, čišćenje lica i dekoltea, toniziranje, limfnu stimulaciju, intezivnu njegu specijalnom ampulom, masku, masažu dekoltea, dnevnu njegu.

Aquarius Records je pripremio dva CD-a grupe Hologram i dvije knjige 'Record Stories'.



Hologram
Četvorica poznatih glazbenika okupljenih pod imenom Hologram predstavljaju se svojim istoimenim albumom prvijencom, s deset pjesama, u kojem brišu granice glazbenih stilova jazza i rocka, i ujedno se energično upuštaju u improvizaciju kroz glazbenu interakciju. Kako je sve počelo? Godine 2008. instrumentalni sastav Hologram okupio se da bi svirao Jazz Fusion, mješavinu elemenata jazza s fokusom na improvizaciju, uz ritmove funka, rocka i R&B-a te sa nešto glasnije ozvučenim električnim instrumentima. Budući da su bubnjar Marko Lazarić i basist Goran Delač završili Los Angeles Music Academy, a L.A. je poznat po Jazz Fusion glazbi, bilo je za očekivati da će u tom smjeru i nastaviti po povratku u Hrvatsku. Elvis Penava, koji je završio studij jazz gitare na glazbenoj akademiji u Grazu, savršeno se uklopio u ideju zvanu Hologram, a krajem 2009. godine bendu se pridružio i klavijaturist Kristian Terzić i Hologram se počinje baviti autorskim radom. Na albumu su većinom originalne kompozicije, od introvertnih melankoličnih balada do ekstrovertnih distorziranih eksplozija kojima vrsna četvorka istražuje glazbena područja i pritom izbjegava klišeje. Iako se hologramom često naziva reproduciranje 3D fotografija, bolja analogija je snimanje zvuka, gdje je zvuk kodiran na takav način da se kasnije može reproducirati.



Record Stories
Record Stories, prva regionalna zbirka priča s temom iz prodavaonica ploča objavljena je i predstavljena na Međunarodni dan prodavaonica ploča (Record Store Day), u Aquarius Music Shopu u Zagrebu. Upravo je Record Store Day bio povod i poticaj za objavu zbirke u kojoj su se 23 autora, iz Hrvatske i susjednih zemalja, u svojim pričama pozabavili prostorom za trgovinu gramofonskim pločama, CD-ima, kazetama i svim onim što spada u asortiman prostora kakvog se na engleskom jeziku naziva 'record store'. Njihove su priče jedinstvene i različite koliko i oni sami, a s druge strane i univerzalne jer svugdje na svijetu postoje neke prodavaonice ploča kojih više nema, koje su uspjele opstati, koje su nekome drage i po nečemu posebne...a nekome i radno mjesto.
Zbirka u izdanju Aquarius Recordsa na ukupno 200 stranica donosi 23 priče, osim 12 priča odabranih putem natječaja, veliki doprinos zbirci su dala su i brojna poznata imena - njih 11.

Fraktura vam poklanja čak pet primjeraka knjige 'Sjena vjetra'.


'Sjena vjetra', Carlos Ruiz Zafón
Veliki svjetski i hrvatski hit, roman koji se ne smije propustiti. Ljubavni, fantastični, povijesni triler o Barceloni, o ljubavnicima, tajnama, knjigama... 'Sjena vjetra' je štivo koje se ne ispušta iz ruku.

La Roche Posay vam poklanja dva poklon paketa.

TOLERIANE Ultra s Neurosensinom
Intenzivna umirujuća njega.Svakodnevna njega za osjetljivu kožu i kožu sklonu alergijama. Smanjuje osjetljivost i reaktivnost kože. Dugotrajno hidratizira i
umiruje, svaki dan. Izrazito visoka tolerancija i klinički dokazana učinkovitost. Nanijeti na lice i vrat ujutro i/ili navečer.

EFFACLAR Gel s termalnom vodom La Roche-Posay
Pjenušavi gel za čišćenje masne osjetljive kožeGel za nježno čišćenje masne osjetljive kože koji uklanja nečistoće i prekomjerni sebum za nježnu, čistu i meku kožu. pH 5,5, bez sapuna. Ispire se.

EFFACLAR K s termalnom vodom La Roche-Posay
Obnavljajuća njega za masnu kožu koja sprječava nastanak novih nepravilnostiNjega odrasle masne kože s nepravilnom površinom i zatvorenim porama. Smanjuje nepravilnosti na koži te čisti i sužava pore. Koža je nježnija, čišća i mekša, a ten sjajniji. Nanijeti na lice ujutro i/ili navečer.

HYDRAPHASE UV INTENSE Riche s termalnom vodom La Roche-Posay
Dugotrajna intenzivna rehidratantna njega s UV-zaštitomNjega namijenjena isušenoj, suhoj i osjetljivoj koži. 24-satna intenzivna rehidratacija za dugotrajno meku i gipku kožu zaštićenu od UV-zraka. Nanijeti svako jutro na lice, vrat i dekolte.

HYDREANE Riche s termalnom vodom La Roche-Posay
Suha i vrlo suha osjetljiva kožaSvakodnevna hidratantna njega koja sadrži hidrolipide – novu generaciju tzv. nosača vode koji prodiru dublje u kožu, vraćaju vlažnost te postupno smanjuju njenu osjetljivost. Nanijeti na lice i vrat ujutro i/ili navečer.

LIPIKAR LAIT s termalnom vodom La Roche-Posay
Mlijeko za tijelo koje koži vraća lipide. Protiv suhoće kože.Njega suhe kože djece i odraslih praćena osjećajem neugode. Trenutno se upija te vraća lipide suhoj koži. Zaštitna pregrada kože je ojačana i zaštićena od vanjskih čimbenika agresije, a koži vraćena gipkost i osjećaj ugode. Nanijeti jednom ili dvaput dnevno.

NUTRITIC s termalnom vodom La Roche-Posay
Njega za preoblikovanje vrlo suhe kože Biolipidi 5%Njega vrlo suhe osjetljive kože lica sa stalnim osjećajem zatezanja i nedostatkom elastičnosti; koža s grubim, suhim predjelima koji se ljušte. Sadrži BIOLIPIDE koji koži pomažu da ponovno izgradi svoju zaštitnu barijeru. Nanijeti na lice i vrat ujutro i/ili navečer.

PHYSIOLOGICAL CLEANSERS FIZIOLOŠKA MICELARNA OTOPINA
Za nježno čišćenje lica, očiju i usanaČišćenje 3 u 1 – lice, oči, usne. Umirujuća tekstura koja čini kožu svježom i čistom. Fiziološki pH, bez alkohola, bez boja. Ne ispire se.

REDERMIC [+] UV s termalnom vodom La Roche-Posay
Intenzivna svakodnevna njega protiv bora. Ispunjava bore i učvršćuje kožu. Ojačana formula za osjetljivu kožuIntenzivna njega protiv bora koja učvršćuje kožu – posebno ojačana za osjetljivu kožu, spaja čisti vitamin C s Madecassosideom kako bi pomogla rekonstruirati sintezu dermalnih vlakana. Ekskluzivni sustav filtera pruža optimalnu zaštitu od UVB-zraka te svakodnevnih oštećenja uzrokovanih UVA-zrakama, prvenstveno odgovornih za starenje kože. Nanijeti ujutro na lice i vrat.

Formasana je pripremila tri seta Phytodensium maske i seruma.

Phytodensium linija namijenjena je jačanju oslabljene i beživotne kose te sadrži sastojak Gatuline koji usporava process starenja kose i daje joj vitalnost i sjaj. Kosi su vraćeni volume, vitanost, sjaj i štiti od negativnih utjecaja iz okoline.

KK Cibona je  i danas pripremila jedan poklon paket (majica, šal, privjesak...).

KK Cibona je jedan od najpoznatijih europskih košarkaških klubova. Prvi trofej osvojila je 1969. osvojivši kup Jugoslavije, 1972. osvaja Koračev kup sa Nikolom Plečašem i Damirom Rukavinom na čelu. Cibona je podigla trofej pobjednika Kupova 1982. pobjedivši Real Madrid. Između 1980.–1985. osvaja pet naslova Kupa Jugoslavije te tri naslova prvenstva Jugoslavije. Dražen Petrović zajedno s bratom Aleksandrom te igračima poput Mihovila Nakića, Zorana Ćuture, Franje Arapovića i Danka Cvjetičanina, pomažu Ciboni da postane Eurospkim prvakom 1985. godine kada su svladali Real Madrid rezultatom 87–78. Braća Petrović ponovno dovode Cibonu do druge titule europskog prvaka kada su u Budimpešti pobjedili Žalgiris rezultatom 94 – 82. 1987. po drugi puta osvajaju titulu pobjednika Kupova pobjedivši Scavolini Pesaro. 1988. godine igraju finale kupa Koraća prije nego što Dražen Petrović zauvijek napušta Cibonu. Nakon osnivanja Hrvatske lige 1990.-te godine Cibona od tada osvaja jedanaest uzastopnih titula nacionalnih prvaka i pet naslova pobjednika hrvatskog Kupa sve do 2002. godine. Cibona je tih godina redovni član društva europskih top 16 klubova, često priređujuči mnogo drame u utakmicama regularnog dijela. Nakon nekoliko tihih sezona Cibona se vraća 2008./09. osvajajući Kup Hrvatske i prvenstvo, a time se vraćaju u europski top 16. Prije dvije godine Cibona je obranila naslov hrvatskog prvaka, no u Final 4 regionalne lige gubi u posljednjim sekundama nevjerojatnim šutom partizanovog igrača Kecmana.

Locker je za danas pripremio žensku majicu Abercrombie&Fitch.

U nizu etabliranih brandova kao što su Chaps by Ralph Lauren,CK Jeans, Fred Perry, Adidas i Converse, u MEN'S LOCKERU, po prvi puta u Hrvatskoj, našle su se i dvije posebne modne marke – Sean John, modna marka američkog rappera P. Diddya i K1X, legendarni košarkaški brand koji je sa sportskih terena prešao na ulice.
Upravo zahvaljujući ponudi preko nekoliko vrhunskih marki muške odjeće i obuće, ovdje će sve dobne skupine (i veličine) muškaraca moći pronaći nešto po svojoj želji, a moderan interijer, aktualna glazbena podloga, te ljubazne prodavačice garancija su ugodnog shoppinga.

Frizerski studio Nikas poklanja vam njegu kose vrhunskim proizvodima Matrix Biolage i Moroccanoil!

Za tretmane kose Matrix Biolage koristimo različite Biolage proizvode, one koji najbolje odgovaraju kosi klijenta: proizvodi iz linije Hydrathérapie namijenjeni su hidrataciji izrazito suhe kose, linija Fortethérapie odlična je za oštećenu, kemijski tretiranu kosu, linija Rejuvathérapie obnavlja oslabjelu sijedu kosu, a linija Volumathérapie daje joj puninu i živost. Tretmani uključuju masažu kose i cijelog vlasišta odabranim proizvodima. Svi Biolage proizvodi sadrže jedinstvene komplekse isključivo biljnih sastojaka koji hrane i obnavljaju kosu vraćajući joj prirodnu ljepotu.
Proizvodi Moroccanoil jedinstveni su kozmetički proizvodi za kosu s ultra laganom, nemasnom formulom na bazi arganovog ulja koja daje svilenkasti sjaj, a izvrstan učinak pokazuju gotovo na svim tipovima kose. Imaju sposobnost obnavljanja kemijski tretirane kose, oštećene uslijed bojenja i nepovoljnih vanjskih utjecaja. Moroccanoil Treatment je apsolutni hit na modnim pistama i jedan od najomiljenijih proizvoda u svijetu celebritya, mode, filma, glazbe i televizije.
Danas MOROCCANOIL proizvodi imaju kultni status najprodavanijih proizvoda za njegu kose u svijetu, a upotrebljavaju ih mnoge svjetske zvijezde kao što su: Lady GaGa, Jennifer Lopez, Charlize Theron, Salma Hayek, Diane Kruger, Taylor Lautner, Katy Perry, Pink, Renee Zellweger, Taylor Swift…
MOROCCANOIL proizvodi ne testiraju se na životinjama niti sadrže bilo kakve sastojke životinjskog podrijetla. Osim toga, kada god je moguće, pakiraju se u recikliranu ambalažu. Za njegu kose u našem studiju koristimo Moroccanoil šampon, regenerator i ulje.

Carlsberg je pripremio četiri božićna izdanja Sommersbya.

Nakon intenzivnog ljeta nestvarno dobre zabave uz Somersby okuse od kruške i jabuke, Lord Somersby pripremio je ekskluzivno Božićno Somersby poklon izdanje za stvarno posebne prilike.
Za potpuni blagdanski ugođaj u dobrom društvu, od nedavno je dostupno posebno Somersby poklon pakiranje u praktičnoj i lijepo dizajniranoj kutiji. Pakiranje sadrži tri okusa - po jednu bocu Somersby jabuke i kruške te jednu bocu iznenađenja za sve ljubitelje ovog voćnog cider užitka. Naime, uz odlično prihvaćenu jabuku i krušku, blagdanski Somersby paket donosi novi Somersby okus s blagom i osvježavajućom aromom brusnice.
Božićno Somersby pakiranje lijepi je i praktičan blagdanski poklon kojim ćete razveseliti drage ljude i učiniti zimsku zabavu nestvarno dobrom.

Točan odgovor na pitanje je Drago Glamuzina.

Dobitnici nagrada:

Suzana Marčinković iz Krapine (Collistar poklon paket i knjiga 'Ranjena žena')

Ankica Romić iz Zagreba (poklon bon Studija Orgona i CD grupe Hologram)

Sara Kovač iz Zaprešića (njega kose u frizerskom studiju Nikas)

Iva Pavić iz Zagreba (ženska majica kratkih rukava Abercrombie&Fitch)

Hrvoje Jurić iz Sesveta (Sommersby poklon paket i knjiga 'Sjena vjetra')

Bojan Pavičić iz Velike Gorice (Sommersby poklon paket i knjiga 'Sjena vjetra')

Dino Brajković iz Zagreba (Sommersby poklon paket i knjiga 'Sjena vjetra')

Tonči Cindrić iz Zagreba (Sommersby poklon paket i knjiga 'Sjena vjetra')

Nevenka Nikšić iz Osijeka (knjiga 'Wingwave Coaching' i CD grupe Hologram)

Melita Martinović iz Splita (paket Melem proizvoda i poklon paket La Roche Posay)

Nika Mandić iz Biograda (paket Melem proizvoda i poklon paket La Roche Posay)

Lana Ivanović iz Pule (paket Melem proizvoda i Phytodensium maska i serum)

Ines Klarić iz Zagreba (paket Melem proizvoda i Phytodensium maska i serum)

Ana Rukavina iz Nove Gradiške (paket Melem proizvoda i Phytodensium maska i serum)

Adriana Cvitkušić iz Vinkovaca (paket Melem proizvoda, knjiga 'Sjena vjetra' i knjiga 'Record Stories')

Vlatko Jelić iz Zagreba (poklon paket KK Cibona i knjiga 'Record Stories')

Dobitnici iz Zagreba i okolice će o preuzimanju nagrada biti obavješteni putem maila, a dobitnicima izvan Zagreba nagrade ćemo poslati poštom na kućnu adresu.