NOVAC NIJE PROBLEM

Budući otac Jay-Z kupuje oklopno vozilo i sigurnu kuću

19.12.2011 u 12:39

Bionic
Reading

Suprug trudne pjevačice Beyonce, reper Jay-Z, spreman je sve učiniti kako bi zaštitio svoje dijete koje bi trebalo biti rođeno u veljači iduće godine

Slavni par Beyonce i Jay-Z uskoro će po prvi puta postati roditelji, točnije u veljači ove godine, a budući otac Jay-Z ništa ne želi prepustiti slučaju, pogotovo kada je u pitanju sigurnost bebe. Tako se šuška kako je slavni reper potražio savjet od Toma Cruisea te se raspitivao koji je najsigurnije obiteljsko vozilo te se dao u potragu za oklopnim vozilom.

'Jay je u potrazi za oklopnim vozilo kakvo se često koristi za snimanje filmova te slično onome kakvo ima Tom Cruise. Želi biti siguran da je automobil otporan na metke i potpuno siguran. Jay-Z ne želi riskirati', kaže izvor blizak slavnom reperu.

Osim novog automobila, 41-godišnji reper planira kupiti i novi dom za svoju obitelj, a kako njemu i Beyonce novac nije nikakav problem, Jay-Z razmatra vilu na Floridi. 'Prošlog tjedna otišli su zajedno razgledati kuće, a Jay-Z je svojoj dragoj dao do znanja da može izabrati koju god želi, a on će se pobrinuti da je kuća i više nego sigurna. Tako je Jay-Z Beyonce rekao da svoju kuću iz snova može izabrati i ako košta čak i 24 milijuna dolara. Jay-Z je toliko sretan što će postati otac da mu ništa drugo nije važno', kaže izvor.