Estrada PONOVNO KOD KUĆE

Beckhamovi se vraćaju u Europu

  • Autor: tportal.hr
  • 19.12.2011 9:55:49
  • 19.12.2011 8:26:55

David i Victoria Beckham razmišljaju o odlasku iz Los Angelesa i već su se raspitali o mogućim privatnim školama za svoje sinove

David i Victoria Beckham razmišljaju o odlasku iz Los Angelesa.

Beckhamovi pregovori s klubom Paris Saint Germain traju već neko vrijeme, u igri su navodno i neki engleski klubovi. Kako njegova supruga Victorija ne bi ostala u Americi sama s četvero djece, cijela obitelj razmišlja o zajedničkoj selidbi i već se raspituju za škole, javlja britanski magazin Female First.

Citiraju osobu iz Beckahmovog kruga: 'David je na korak od odluke da potpiše ili za Paris Saint-Germain ili za neki otočki klub. Objavit će svoju odluku nakon Nove godine.'

Nakon što su prije nekoliko tjedana magazini javljali da obitelj traži stan u Parizu, sada se opet čini da su bliže povratku u rodnu Britaniju. U potrazi škola za djecu, David ima svoje favorite – kako je riječ o školama o kojima je slušao još od djetinjstva, ima tu i onih u koje je htio, a nije mogao ići.

Nakon što je isprva pružala otpor seljenju, sada je ideju navodno prihvatila i Victorija. Superuspješna dizajnerica je 'uzbuđena zbog povratka kući'.

'David je uvijek govorio da želi završiti karijeru u Europi, a Vicorija ga u potpunosti podržava,' govore njihovi prijatelji. 'Ona će pojačati prisutnost svojih kreacija u Europi, a dečki će ići u dobre privatne škole.'

Zahvaljujući brzim željeznicama, Pariz je sada na samo sat i pol vožnje od Londona, a nema sumnje da Beckhamovima stoje na raspolaganju i brži načini prijevoza.
'Victorija se želi vratiti u London i živjeti na relaciji London - Pariz, ali neće napustiti ni njihovu kuću u Los Angelesu. Prednost povratka jest da mogu provesti više vremena zajedno, ali oni vole L.A., tako da ga sigurno neće posve napustiti', govore neimenovani izvori bliski paru.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više