Estrada GOLA U PLAYBOYU

Aktovi Lindsay Lohan rekordno se prodaju

  • Autor: tportal.hr
  • 19.12.2011 10:00:54
  • 19.12.2011 8:01:08

Novogodišnji Playboy s Lindsay Lohan na naslovnici doslovce je razgrabljen, tvrdi vlasnik magazina, a glumica izjavljuje da je ovo iskustvo doprinijelo njezinu samopouzdanju

Fotografije Lindsay Lohan prodale su novo izdanje Playboya u rekordnoj nakladi, iznosi vlasnik Hugh Hefner.

Glumica se slikala gola za izdanje siječanj/veljača 2012, no kako je fotografiranje organizirano znatno unaprijed, slike su procurile u javnost. Hefnerova izjava o uspješnoj prodaji pobija uvriježeno mišljenje da neautorizirano ranije objavljivanje može naštetiti prodaji, na Twitteru je objavio da novo izdanje ruši rekorde, objavio je portal Digital Spy.

Izvještaji o prodaji govore da je magazin na brojnim prodajnim mjestima rasprodan te da kupci ponekad kupuju i više primjeraka.

Hefner tvrdi da je ideja o fotografiranju junakinje žutih rubrika bila njegova te da je bio nadahnut čuvenim serijalom Marilyn Monroe koji je objavljen u prvom broju Playboya.

Prisjećajući se svojih razgovora s glumičinim timom, iz kojeg su navodno tražili fotografije s više 'zatamnjenja', legendarni osnivač magazina navodno je odgovorio: 'Dogovorili smo se da radimo aktove. Napravit ćemo ih na vrlo profinjen način, ali na način da fotografije budu nezaboravne.'

Sama Lindsay Lohan izjavila je da joj je pojavljivanje u Playboyu dalo samopouzdanje.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više