ZA ŠAKU DOLARA

Clint Eastwood nastupa u realityju

15.12.2011 u 08:25

Bionic
Reading

Najuspješnijii američki reality producenti najavljuju senzaciju – seriju emisija koja se uvlači u svakodnevicu Clinta Eastwooda i njegove obitelji

Ne može se reći da Clint Eastwood posjeduje samošaku dolara. Ali nema sumnje da će zaraditi dolar više ako se pojavi u novom reality programu, zajedno sa suprugom i kćerkama.

Osamdesetogodišnji glumac i redatelj pred novim je izazovom, kao gostujuća zvijezda programa u kojem će nastupiti i njegova supruga Dina (46) i kći Morgan (15). Također će se priključiti i njegova kći Francesca (18), koja se rodila u Clintovom braku s glumicom iz filma 'Nepomirljivi' Frances Fisher, koja i sama želi biti glumica.

Nema sumnje, ova će odluka izazvati kontroverze, kao i zbunjenost onih koji cijene njegov redateljski opus – jer time će redatelj koji je dva puta nagrađen Oscarom nastupiti u trivijalnom TV formatu. A sadržaj emisije jest da predoči kako izgleda život u obitelji kraljeva Hollywooda i trebala bi se pojaviti u sljedećih nekoliko mjeseci, javlja Daily Mail

U ovom trenutku nije jasno koliko duboko pod kožu ovaj program namjerava ići. No, nema sumnje da će biti zanimljivo vidjeti kako Eastwood radi i što radi kad ne radi jer on je bez sumnje jedan od najpotpunijih ljudi industrije zabave, daleko od reality zvijezde. Počeo je kao akcijski glumac i mačo usamljeni jahač u vesternima Sergia Leonea, u drugom dijelu svoje duge i plodne karijere izborio se za status redateljske zvijezde. On je također i dobar glazbenik, koji je sam skladao glazbu za svoje filmove 'Nedodirljivi' i 'Mistična rijeka'.

Aktivan je u politici, jasno izriče svoje liberalne stavove, ali želi ostati izvan stranaka.

A tu je i njegov intrigantni privatni život jer otac je sedmero djece s pet različitih majki.