Estrada DVINA MELER

Prinova može, ali brak ne

  • Autor: Ž.C.
  • 14.12.2011 12:53:16
  • 14.12.2011 11:24:21

Iduća destinacija avanturistice Dvine Meler je Amerika, kamo putuje sa svojim dečkom, a nama je priznala kako o braku ne razmišlja, ali o prinovi da

Vječnu avanturisticu Dvinu Meler sreli smo na promociji kuharice 'Mama zna', u čijem se naslovu i sama našla. 'U kuhinji sam prilično traljava, znam neke osnovne stvari, a specijaliteti su mi tjestenine', rekla je Dvina za čiji će se blagdanski stol pobrinuti njezina majka. 'Mama zna što volim, za božićni ručak sigurno će biti riba s obzirom da ja meso ne jedem od svoje četvrte godine', rekla je simpatična Dvina.

Usput nam se pohvalila kako već dva dana nakon Božića putuje na dva mjeseca u Ameriku. 'Sjeverna, Južna Amerika, Venezuela i još mnogo destinacija me čeka u iduća dva mjeseca. Putujem sa svojim dečkom i cijelom ekipom snimatelja, tako da ću ponovno napraviti jednu putopisnu priču', pohvalila se. Na pitanje kada će dečko postati suprug spremno odgovara kako nisu formalisti. 'Darko i ja smo 12 godina u vezi, lijepo nam je i mislim da brak ništa ne bi promijenio, po tom pitanju nismo tradicionalni. Ali prinova bi mogla biti u planu', priznala nam je Dvina koja si u Novoj godini želi da uživa u životu kao i dosad.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više