LEJLA FILIPOVIĆ:

'Tarik je pravi Bosanac, voli samo meso'

14.12.2011 u 10:56

Bionic
Reading

Tarik Filipović vodio je promociju kuharice Suzy Josipović 'Mama zna', a na njegove šale zaljubljeno se smješkala njegova Lejla koja nam je otkrila ponešto o svojim specijalitetima

Promociju kuharice 'Mama zna' Suzy Josipović vodio je njezin prijatelj Tarik Filipović koji se našalio da je njezin suprug Narcis morao proteklih godina imati puno strpljenja jer nije smio jesti prije no što bi Suzy vješto fotografirala svoje specijalitete, dodajući da se nada da on neće morati prolaziti kroz istu muku.


S osmijehom na licu sve je to pratila zaljubljena Lejla koja nam je priznala da je prava domaćica. Naime, kuha svaki dan. 'Najčešće kuham juhe i variva, a ponekad za djecu kuham posebno jer se oni najčešće bune na zdravu hranu. A kad je o Tariku riječ, on je pravi Bosanac, najviše voli da mu pripremam meso', rekla je simpatična Lejla i pohvalila se da često peče kolače i torte, od kojih joj uvijek za rukom polazi Mozaik torta koju svi obožavaju.

'Božić ne slavimo pa ćemo se vjerojatno družiti s našim prijateljima Suzy Josipović i njezinim suprugom, kao i prošle godine, a za doček Nove bit ćemo kod kuće', priznala nam je skromna i prelijepa Lejla.