NINA BADRIĆ:

'Želja mi je posvojiti dijete'

13.12.2011 u 15:15

Bionic
Reading

Pjevačica Nina Badrić jedva čeka da se u nadolazećim godinama realizira i kao majka

Povodom njezinog osmog glazbenog albuma 'NeBo', koji je nakon četiri godine diskografske stanke napokon izbacila na tržište, NinaBadrić je dala veliki intervju za časopis Story u kojem je rekla da se nada da će se u nadolazećim godinama realizirati njezina velika želja da postane majka.

'Dosad je naglasak bio na karijeri, a sigurna sam da ću se u nadolazećim godinama realizirati i kao žena kroz majčinstvo', rekla je Nina, koja će iduće godine napuniti četrdeset godina.

'Kad čujem tu brojku, ne mogu se ne pitati: Gdje je proletjelo posljednjih petnaest godina? Sve su prošle u neprestanom radu, sve su proletjele u hipu. No radujem se svemu što dolazi i vjerujem da su ispred mene najbolje godine', rekla je Nina te dodala da bi rado posvojila dijete:

'Apsolutno. I ne samo ako ne bih mogla imati svoje biološko dijete. I kad bih imala vlastito dijete, voljela bih jedno i posvojiti jer danas za to imam i financijskih mogućnosti. Obožavam djecu i svoj dom pa budućnost vidim ispunjenu djecom. Mislim da ti je roditelj onaj koji te voli, a ne nužno onaj koji te rodio.'