SARA LEAL:

'Nakon afere s Ashtonom život mi je postao pakao'

13.12.2011 u 13:31

Bionic
Reading

Sara Leal nakon afere s Ashtonom Kutcherom dobila je otkaz, obitelji i prijatelji ne pričaju s njom i dobiva uznemirujuće telefonske pozive

Sara Leal koja je priznala aferu s Ashtonom Kutcherom zbog koje se, između ostalog, raspao brak Ashtona i Demi, i sama proživljavao pakao. Nakon afere, Sara Leal ostala je bez posla u uredu, a obitelj i prijatelji prestali su komunicirati s njom.

'Otac ne želi pričati sa mnom i dobila sam mnogo uznemirujućih telefonskih poziva čak i od roditelja mojih prijatelja', izjavila je SaraFox Newsu te tvrdi da ona nije laka kao što drugi misle.

Tvrdi da prije seksa s glumcem u Kaliforniji nije znala da je oženjen, no nakon što je to saznala, svoju priču ipak je prodala medijima.

'To je bilo ludo. Možda se čini da sam to tražila, ali nisam. On je bio muškarac koji dobro izgleda i to je bilo glupo. Kada mi ljudi kažu da ne mogu vjerovati da sam to napravila, želim im reći da bi većina 22-godišnjakinja na mom mjestu učinila istu stvar', rekla je plavokosa partijanerica iz Teksasa.

Prevarena Demi nedavno je predala zahtjev za rastavu od nevjernog glumca i uskoro ih očekuje borba oko njihovog 290 milijuna dolara vrijednog bogatstva.