Estrada BORNA RAJIĆ:

'Iz kreveta ne ustajem prije 12 sati'

Poduzetnica Borna Rajić nedavno je u sklopu jesenskog Cro-A-Portera predstavila svoju debitantsku kolekciju i pokrenula burne i često negativne medijske napise. Sada 41-godišnja Zagrepčanka s pariškom adresom najavljuje predstavljanje božićne kolekcije svečanih haljina

Otkada je debitirala kao dizajnerica, Borna Rajić kaže da nije očekivala lovorike i hvalospjeve, ali se na riječi modnih kritičara ne obazire. 'Ne mogu se osvrnuti na modne kritičare jer njih u Hrvatskoj nema, samo postoje oni koji to pretendiraju biti', kaže Borna za Aktual.

Kolekciju 'Borna&Fils, Manifest' Borna Rajić će u Hrvatskoj predstaviti 17. prosinca, a njezine božićne kolekcije svečanih haljina prodavat će se u jednoj zagrebačkoj multibrand trgovini. 'Očekujem sjajne rezultate i da će kolekcija planuti u rekordnom roku', kaže Borna.

'To su večernji modeli jednostavnih linija, izrađeni u zlatnom brokatu cvjetnog uzorka. Uz pastelnu ružičastu i svijetloplavu, tu su i pariško plava i šokantno roza, te zelena i crvena, koje podsjećaju na blagdansku imelu. Igra s ukrasnim kamenjem naglašava efekt glamura. Uz duge haljine naglašenog struka, tu su i kratki kompleti te kombinezoni. Neku su modeli prepoznatljivi po raskošnom volanu, drugi po velikoj mašni, no svi odražavaju naglašenu blagdansku atmosferu koja prati kolekciju', kaže Borna za Aktual te naglašava kako žena u njezinim haljinama može biti božićni dar za supruga, ali i snažna i nedodirljiva, ako više voli osvajati nego pripadati.

Majka četvero djece kaže da se njezina brojna obitelj dobro prilagodila tempu čestih izbivanja i putovanja. 'Laknulo im je. Strašno sam intenzivna osoba i zabijam kandže u vrat svima koje volim, ponekad mogu zagušiti svojim intenzitetom u obliku usredotočenosti, ali i pažnje koju očekujem zauzvrat. Mislim da nam je to svima dobrodošlo.'

Borna Rajić kaže kako smatra da je grijeh biti neambiciozan, a njezin tipični pariški dan započinje u osam ujutro. 'Budna sam od osam sati, ali iz kreveta ne ustajem do 12. Iz kreveta telefoniram, odgovaram na mailove i dajem upute za ostatak dana. To je ujedno i vrijeme kada sam sama s najmlađim sinom, dvogodišnjim Rafaelom. Mazimo se i to je vrijeme samo za nas dvoje. Od 12 do 16 sati rješavam sve što se mora riješiti u hodu, a od 16 sati postajem isključivo mama. Tada se moja tri starija sina, Borna, Luka i Fran, vraćaju iz škole i želim biti tu samo za njih, dušom i tijelom', kaže Borna za Aktual.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više