Estrada LJUBAV NA DRUGI POGLED

Jelena Rozga otkriva na kakve muškarce pada

Plavokosa pjevačica govori o tome smeta li joj što je nazivaju novom kraljicom estrade te priznaje na koga više pada - na Splićane ili na Zagrepčane


'Kad sam čula glas Ljiljane Nikolovske, odmah sam poželjela pjevati u Magazinu’, kaže 34-godišnja pjevačica Jelena Rozga kojoj je početak karijere u grupi Magazin bio početak ostvarivanja svih njezinih snova.

Danas je zovu kraljicom estrade, koncerti u najvećim dvoranama u Hrvatskoj su joj rasprodani, zaštitno je lice poznatog modnog brenda, a trenutačno je na turneji Karlovačko Live s beogradskim glazbenikom Momčilom Bajagićem Bajagom.

‘Ono što se promijenilo jest da imam puno više obaveza i mnogo manje slobodnog vremena nego ranije. Puno radim, a želim sve stići, pa tako nisam bila na odmoru već dugo, osim ako računamo tri dana u Ateni. To je jedina promjena. Kao osoba se nisam promijenila, ista sam kao i prije 10 godina, možda sam čak normalnija sada nego na početku karijere. Starija sam, iskusnija, znam što je važno, čemu treba dati značaj, a koje stvari treba ignorirati i tako čuvati svoje živce i zdravlje’, rekla je Rozga u razgovoru za Extru.

Na pitanje voli li više Dalmatince od Zagrepčana Jelena kaže: 'Ma nije bitno odakle je tko, bitno je da postoji ljubav. Više vjerujem u ljubav na drugi pogled. Naravno da te privuče izgled iz prve, ali meni je mnogo bitnija energija koja postoji između dvoje ljudi, nešto što nas spaja, a ni sami na početku ne znamo što je to točno,' kaže Jelena za Extru.

'Mislim da djevojke danas osvaja dobra osoba, netko tko zna što želi, tko neće lagati, neće se ponašati bahato i poštivati ćete kao osoba.'

Jelena kaže kako ne pati na skupe i markirane stvari: 'Bitno mi je da je roba koju kupim kvalitetna, a to nisu uvijek skupe marke. Bitno je znati odabrati. A najslabija sam, moram priznati, na dobre cipele i torbe,' otkriva Jelena za Extru.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više