KAKAV ROMANTIČAR

Cruise na najvišoj zgradi svijeta ostavio ljubavnu poruku za Katie

12.12.2011 u 16:27

Bionic
Reading

Poznat kao veliki ovisnik o adrenalinu, holivudski glumac Tom Cruise niti tijekom snimanja nastavka 'Nemoguće misije' nije prezao od opasnih scena i akrobacija, a na najvišoj zgradi svijeta Burj Khalifa u Dubaiju ostavio je i autogram posvećen svojoj supruzi Katie Holmes

Iznad pustinje u Dubaiju nalazi se najviša zgrada na svijetu Burj Khalifa, visoka 828 metara, a iznad brojnih stanova hotela ureda nalazi se tanka bijela antena i predstavlja najvišu umjetnu točku na svijetu te je dvostruko viša od Empire State Buildinga.

Ondje, samo 4,5 metara ispod samoga vrha nalazi se autogram holivudskog glumca Toma Cruisea kojega najvjerojatnije nitko neće vidjeti. Ponekad malo ekscentrični Cruise koji se za potrebe snimanja filma 'Mission: Impossible - Ghost Protocol' penjao po najvišoj zgradi svijeta, u pauzi od snimanja zabavio se urezivanjem svoga autograma, imena svoje žene i kćeri te slike srca. 'Jedina osoba koja će ikada vidjeti taj potpis je čovjek koji će bojiti zgradu jednoga dana', rekao je Gregg Smrz, glumac u filmu.

Premijera filma koji bi u svjetska kina trebao stići 21. prosinca održana je u Münchenu gdje je Tom pozirao s partnericom iz filma, seksi Paulom Patton, te otkrio kako njegova žena Katie nije mogla niti gledati snimke njegovih opasnih akcijskih scena zbog silnog straha.