DOČEK NOVE 2012.

Grašo i Magazin za doček na splitskoj rivi

12.12.2011 u 13:46

Bionic
Reading

Zbog financijske situacije, tek poneki gradovi ugostit će atraktivne glazbene zvijezde, a Splićani će 2012.godinu dočekati uz Petra Grašu i Andreu Šušnjaru

Građane će na dočeku Nove godine u Splitu zabavljati Petar Grašo i Andrea Šušnjara iz Magazina. Potvrđeno je to na press konferenciji u gradskom poglavarstvu grada Splita, a organizator dočeka je Tomislav Mrduljaš, direktor tvrtke Dalmacija koncert koji je od Splita dobio 550.000 kuna za organizaciju novogodišnjeg dočeka.

Ove će godine uz atraktivna imena domaće glazbe zbog financijskih razloga uživat će tek poneki gradovi. Na Trgu bana Jelačića Zagrepčane će zabavljati uz Jacques, Crveni koralji, Telefon blues band i New gypsies, a malo dalje, na Britanskom trgu za dobru atmosferu pobrinut će se TBF.

Popularna Jelena Rozga zapalit će posjetitelje Straduna 31. prosinca i 1. siječnja, a njoj će se pridružiti Kemal Monteno te klape Cambi i Intrade.

Opatija za doček ima Gibonnija uz kojega će Opatijci ući u novu 2012. godinu, a na riječkom Korzu očekuje se Dubioza kolektiva, Gustafi i Diskurz. Pula i Zadar i Rovinj imaju lokalne glazbenike, a Šibenik će zabavljati Helena Bastić u pratnji skupine Cabaret, klapa Nas Quatros i grupa Bagatin.

Za pozamašnu svotu u Sarajevo putuje Nina Badrić, a u Budvu putuje Prljavo kazalište koje će pozornicu dijeliti s Dinom Merlinom, dok u jednom budvanskom hotelu, kako se šuška, za čak 70-ak tisuća eura nastupa Tony Cetinski