U ZEMLJI KRVI I MEDA

Angelina je tražila pomoć glumaca za scene seksa

12.12.2011 u 09:49

Bionic
Reading

Angelina Jolie priznala je da joj nije bilo lako zamoliti Zanu Marjanović i Gorana Kostića da snime scene seksa te da su joj uvelike pomogli savjetima i izvedbom

Angelina Jolie nije se osjećala nimalo ugodno kada je na snimanju svog debitantskog filma 'U zemlji krvi i meda' rekla glumcima da se skinu i odglume intimne scene. Izjavila je da su joj glumci Zana Marjanović i Goran Kostić uvelike pomogli jer su bili spremni puno raditi na filmu i priznala da joj je bilo izrazito neugodno zamoliti nekoga da snima scene seksa, tim više što je Goran obiteljski čovjek i ima ženu i djecu, a Zana je prvi put snimala takve scene.

'Tada otkriješ koliko je čudno zamoliti nekoga da se skine, a da ga pritom snimaš. Oni su mi pružili samopouzdanje i uvjerili me da je to bilo ispravno da bismo prikazali istinitu priču, jer sam se dosta premišljala', rekla je Angelina.

Film 'U zemlji krvi i meda' sniman je u Bosni, a govori o ljubavi Srbina i Muslimanke koji se upoznaju prije rata, a tijekom njega ponovno se susreću, ali na suprotnim stranama. On je vojnik, a ona zarobljenica.

Film su kritičari opisali 'snažnim, sirovim, iskrenim i potresnim' s 'užasno brutalnim' scenama nasilja i silovanja.

Angelina je na nedavnu premijeru filma došla s Bradom i njegovim roditeljima, s kojima se odlično slaže, a prisustvovao joj je i Rade Šerbedžija, koji također glumi u filmu.

U zemlji krvi i meda