CRVENO ZA SREĆU

Kakvo donje rublje ljepotice nose na dočeku Nove?

29.12.2011 u 11:30

Bionic
Reading

Brojne naše ljepotice za doček Nove godine će nositi nešto crveno kako bi u 2012. imale još više sreće

Atraktivna je bivša stanarka Big Brother kuće i jedna od medijski najzanimljivijih Playboy zečica, Soraja Vučelić već je odavno organizirala doček Nove godine, a ima i dogovorene planove u prvim danima 2012.

'Za doček Nove godine bit ću u kristalnoj dvorani hotela Hayat, a poslije toga putujem s prijateljicama na Zlatibor, pa do Kopaonika gdje čekam da se završi izbor za Plymate djevojku 15. siječnja. Poslije imam dogovoreno putovanje za Dubai jer imam tamo neki angažman. Za doček ću nositi crveno rublje, jer ga inače obožavam nositi', rekla nam je Soraja.

Organizirana je i Maja Cvjetković koja će Novu godinu dočekati preko oceana s dečkom i ekipom, a obilazit će Los Angeles, San Francisco i još neke gradove. Maja je rekla da nije praznovjerna, ali ako se sjeti će obući nešto crveno. 'Ako se ne sjetim, onda obučem ono što mi ide u kombinaciji. Nadam se da ću se sjetiti ove godine obući nešto crveno', rekla je Maja.
Među spontanim ljepoticama koje još nemaju planove za Novu su Ana Stunić, Vedrana Linardić, Iva Jerković, Fani Stipković i Žanamari Lalić.

Voditeljica Ana Stunić nema problem ako Novu dočeka i u pidžami:
'Nemam još nikakvih planova za Novu godinu, ali baš nikakvih. Kad saznam gdje idem, onda ću se tako obući. U najgoroj / najboljoj varijanti bit ću u pidžami i slaviti s virtualnim prijateljima na Twitteru i Facebooku. Nisam nikad bila do te mjere praznovjerna, tako da ne znam hoću li nositi crveno rublje, ali recimo da će crveni ruž zasigurno biti na usnama', rekla je simpatična Ana, dok Ivu Jerković s crvenim detaljima uvijek opskrbi mama.

'Nemam pojma gdje ću za Novu. Uvijek je to kod mene u zadnji tren. Svi rade pa dok se svi dogovorimo što ćemo. Nešto crveno nosim svake godine, jer mi uvijek neku sitnicu nađe mama. Bilo to rublje ili ogrlica, ako već ne nosim ništa na sebi, bit će dovoljan i ruž na usnama', rekla je Iva, dok je crvenim uvijek opskrbljena i Fani Stipković.

'Uvijek stavim nešto crveno. Često nosim crvene tange za doček, a znala sam staviti i podvezicu crvenu', rekla je Fani, dok Žanamari također voli crveno donje rublje.

'Nisam praznovjerna, ali volim crveno donje rublje. Posebno kad sam skroz u crnom, pa ispod obučem nešto u drugoj boji, a dovoljno mi je da ja znam. To mi daje neki unutarnji vražji osjećaj. Mislim na onaj pozitivni osjećaj, naravno…' dodaje Žanamari dok Vedrana Linardić kaže da kod nje sve dolazi spontano:

'Sve je spontano kod mene, takva sam i takav će biti i doček. Volim kad sve bude iznenađenje, a inače tako bude najbolje. Inače, nisam od tih praznovjerja, ali možda i hoću obući nešto crveno, sve ovisi o raspoloženju', rekla nam je lijepa Vedrana