OTPORAN NA HLADNOĆU

Otkrivena doista neobična navika Toma Cruisea

09.12.2011 u 09:26

Bionic
Reading

Holivudski glumac Jeremy Renner, koji zajedno s Tomom Cruisom glumi u filmu 'Mission: Impossible - Ghost Protocol', otkrio je kako je bilo snimati s Cruiseom te poneke neobične stvari o njemu

Jedna od najvećih holivudskih zvijezda i vjerojatno najpoznatiji scijentolog na svijetu, Tom Cruise, prema riječima Jeremyja Rennera, ima vrlo neobičnu naviku koju prakticira nakon završenog snimanja filma. Naime, kako bi se opustio, Tom se na kraju svakog radnog dana uroni u kadu ledene vode, piše FemaleFirst.

Slavni Tom Cruise poznat je po tome da gotovo sve opake scene u nastavcima 'Nemoguće misije' snima sam bez pomoći dvojnika. Osim toga, Cruise slovi za velikog sportaša koji nakon snimanja napornih akcijskih scena mišiće odmara u kada ledene vode.

'Puno sam naučio od Toma. Pomogao mi je da se fizički pripremim za ulogu u filmu. Ono što sam naučio od njega je da se na setu filma ponašam poput profesionalnog sportaša. Tako Tom na kraju svakog dana napuni kadu hrpom leda te sjedi u njoj', kaže Jeremy Renner.

Određene scene filma 'Mission: Impossible - Ghost Protocol' snimane su na najvišoj zgradi na svijetu, Burj Khalifa u Dubaiju, a Jeremy priznaje da je u određeni trenucima bio jako uplašen i nervozan, posebice kada su sa zgrade visjeli na užadi.