ZASITILA SE ŠTIKLI

Jelena Rozga bez šminke i frizure

09.12.2011 u 10:24

Bionic
Reading

Popularna pjevačica Jelena Rozga ovih dana radi punom parom, ali priznaje da se zasitila štikli te joj nedostaje odmora

Lijepa Jelena Rozga priznaje da se, čim se svjetla pozornice ugase, najradije kod kuće zavuče u udobnu pidžamu ili trenirku i odmara od napornog rada.

Za Studio je ispričala da ima i seksi kombinacija, prozirnih haljinica koje voli nositi, no u posljednje vrijeme dobro razumije mamine savjete da čuva bubrege, jajnike i mjehur.

Budući da koncert ima gotovo svaki dan, život joj se trenutno svodi na relaciju krevet - pozornica i, čim je kod kuće u Splitu, koristi to da se dobro naspava. Bez obzira na žestoki ritam, pjevačica kaže da se osjeća sretno i puna je energije.

Trenutno radi na turneji s pjevačem Bajagom koji nije bio njezin idol u mladim danima, ali Jelena kaže da se sjeća da ga je jako voljela njezina teta u vrtiću. Iako je zovu kraljicom estrade, Jelena se smatra samo pjevačicom i pomalo je ljuti kad joj novinari daju titule bez obzira koliko kraljevske bile.

Bez obzira na turneju i naporni ritam ,Jele iz Splita već je u dogovoru s Huljićima oko nove pjesme i misli da će izaći u veljači ili ožujku. No prije toga čekaju je blagdani kojima se veseli. Neće kuhati jer to ne voli i nema previše vremena, pa će se prepustiti maminim delicijama.

Jelena će se opet okušati i u glumi, pa će tako u siječnju početi snimati novi nastavak 'Tesne kože' gdje glumi samu sebe.

'Otkrit ću vam da ćete me u filmu moći vidjeti bez šminke bez frizure, u trapericama i tenisicama. Dakle, onakvu kakva sam kad sam u kući', otkrila je Jelena za Studio. Nakon snimanja filma Jelena planira na zasluženi odmor u Portugal s prijateljicom. Našalila se da planira tu tradiciju zadržati i kada bude udana jednog dana, pa će u maniri svoje omiljene serije 'Seks i grad' ipak naći vremena za takve pustolovine.