MARTINA TOMČIĆ

'Bojim se da se haljina ne zadigne i otkrije raskoš mog tijela'

08.12.2011 u 11:15

Bionic
Reading

Osim što moraju naporno raditi i vježbati kako bi svaku subotu dobile pohvalu od žirija i glasove publike, natjecateljice šoua 'Ples sa zvijezdama' brinu i o haljinama koje moraju biti savršene da im ne smetaju u plesu, a dostojno ga prezentiraju

Jelena Perčin, Lana Banely i Martina Tomčić haljine za nastupe kreiraju u suradnji s kostimografkinjom s HTV-a Natašom Sveklar za koju imaju samo riječi hvale jer poštuje njihove želje i ideje kad god je to moguće.

'Sreća je što je stvarno slušala naše želje i ideje', rekla nam je Jelena Perčin koja se u posljednjem nastupu nije predala unatoč virozi. Dodala je da su se dogovarale oko svih detalja, ali ipak su morale paziti da kostimi budu gotovi na vrijeme, a i birati između materijala koji su u tom trenutku bili dostupni.

Jelena nam je rekla da je imala sreću da joj je svaka haljina savršeno pristajala te joj nije smetala za vrijeme plesa jer dovoljno je bilo misliti na sam nastup i koreografiju. Haljine su osmišljavale tako da prate ples koji će izvoditi, ali i da pristaje njezinom tijelu te da se dobro osjeća u njima. Od svih haljina, najdraža joj je ona u kojoj je plesala tango jer je u njezinom kreiranju najviše sudjelovala.

'U njoj sam se osjećala najženstvenije i nekako sam za nju najviše sentimentalno vezana, premda mi je lijepa bila i ona za ča ča ča i passo doble', otkrila nam je glumica koja je 'Ples sa zvijezdama' napustila pred samo polufinale.

Martini Tomčić također je najdraža haljina iz plesa tango, ali i rumbe. Povezuje ih crna boja koja joj je i inače najdraža, a haljina za tango je posebna zbog toga što ta vrsta plesa nosi posebne emocije. U osmišljavanju haljina imala je slobode koliko je to moguće jer su krojevi definirani samim plesom, ali je sretna da je kostimografkinja Nataša također dala sve od sebe da udovolji njezinim željama.

'Naviknuta sam na kostime i ove se haljine ne razlikuju puno od onoga što nosim u kazalištu, pa se zato ni u jednom trenutku nisam osjećala spriječeno ili zakočeno', rekla nam je Martina koja se vrijedno sprema za subotnje polufinale. Stoga sada vježba i po šest sati dnevno i misli da više od toga ne bi ni mogla. Nada se da će nastupom u polufinalu opravdati veliku podršku gledatelja zbog kojih je i stigla ovako daleko.

'Najveći strah mi je da se haljina ne zadigne i ne pokaže svu raskoš moga tijela', našalila se šarmantna Martina i dodala da su zato posebno pazile na kroj svake haljine.

Prelijepa Lana Banely tek će ove subote nositi haljinu u strastvenom tangu, a kaže da je jedna od najljepših jer je jako atraktivnog i ženstvenog kroja te je vrhunac prelijepih kreacija koje je imala priliku nositi u 'Plesu sa zvijezdama'. Uz nju su joj predivne romantične haljine u kojima je plesala valcer i slow fox

'Haljina iz prošlog šoua u kojoj sam plesala rumbu najatraktivnija je i u njoj sam se osjećala jako seksi. Potpuno je drukčija od bajkovitih haljina za valcer i slow fox', rekla na je Lana koja se u šou našalila da je obožavateljima obećala da će na pozornici plesati i gola ako joj to osigura prolazak dalje. Srećom je ne brine da će s haljinom doživjeti kakvu nezgodu jer petkom na generalnoj probi plešu u kostimima i rade zadnje prepravke kako bi sve bilo savršeno.

Iako je malo prehlađena, kaže da će sada dati sve od sebe da idu do kraja bez obzira na to što je iscrpljena višesatnim treninzima i ostalim obavezama.

'Ove subote čeka nas težak posao jer plešemo tango i passo doble. No sada već brže učim korake, pa je s te strane lakše', otkrila nam je Lana i dodala da je cijelu šou jako pozitivan te je presretna što je pristala sudjelovati u njemu.

Lana pleše rumbu