Estrada DANIELA TRBOVIĆ

'Šimu bih ponekad utopila u kapi vode'

  • Autor: N.T.
  • 3.12.2008 11:12:55
  • 3.12.2008 11:00:00

Uspješna TV voditeljica Daniela Trbović govori o tome kako se nosi s komplimentima koje u posljednje vrijeme često dobiva, o tome da je spremna za novu ljubav i o bivšem suprugu, za kojeg kaže da bi ga ponekad utopila u kapi vode, ali i da su u pravim prij

Otkako je sve šokirala svojim plesačkim talentom i tjelesnim atributima u showu 'Ples sa zvijezdama', jedna od najuspješnijih TV voditeljica Daniela Trbović sve je traženija u medijima.

Na sve strane se čuje kako 45-godišnja Daniela, koja dosad nikada nije isticala svoj izgled, ima odlične noge te da izgleda bolje nego ikada.

Daniela otkriva da je takve priče imponiraju te da je tek sada počela shvaćati što znači biti jako lijepa žena. 'Ponekad može biti frustrirajuće ako te samo gledaju kroz prizmu grudi ili nogu, ali drago mi je što se naciji sviđaju moje noge', izjavila je za magazin Story.

Osim showa kojem se posve posvetila, Daniela kaže da najviše vremena nastoji provoditi sa svojim osmogodišnjim sinom Lovrom, ali i da je, iako je navikla biti sama, sigurna da će se nova ljubav dogoditi. 'Prošlo je vrijeme hibernacije, sad je došla faza da ne budem samo majka i djelatnica, nego žena u potpunosti. I mislim da je to moguće', rekla je voditeljica koja iza sebe ima propali brak sa Šimom Vlajkijem.

Što se tiče bivšeg supruga, Daniela Trbović kaže da Šime redovito prati show te da zna nazvati kada u novinama vidi neku njezinu dobru fotku, a o njihovom odnosu kaže: 'Oscilira, ponekad je prijateljski, a ponekad bih ga utopila u kapi vode, a i on mene vjerojatno.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više