Estrada FILM O SEKS SKANDALU

Gérard Depardieu u ulozi Strauss-Kahna?

  • Autor: tportal.hr
  • 6.12.2011 11:27:44
  • 6.12.2011 9:36:06

Navodno je na pomolu film o moćnom bivšem direktoru MMF-a koji je pao zbog seksualnih skandala. Skupu produkciju predvodit će prvo ime francuskog filma, legendarni Depardieu

J oš nismo stigli ni do kraja godine koja je zbog niza seksualnih skandala razorila karijeru moćnog čovjeka Dominiquea Strauss-Kahna, a već stižu najave da će slučaj koji je mjesecima punio medije svijeta završiti i na velikom platnu. Doduše, producenti najavljuju da se adaptacija neće striktno držati činjenica i ime bivšeg direktora Međunarodnog monetarnog fonda ne bi se spominjalo, javlja francuski tjednik L'Express, ali nema sumnje da će se iza priče o fiktivnom liku lako prepoznati predložak i događaji na koje se oslanja.

Moćnog čovjeka svjetske ekonomije utjelovit će, prema najavama, Gerard Depardieu. Da je riječ o ambicioznom projektu, govori i činjenica da je glavna ženska uloga, ona Khanove supruge, povjerena Isabelli Adjani. Redatelj bi trebao biti kontroverzni i neukrotivi njujorški filmaš Abel Ferrara, kojeg se sjećamo po filmu 'Zli poručnik'.

Sam Depardieu jedan je od najunosnijih izvoznih proizvoda francuskog filma, dobitnik najprestižnijih nagrada i priznanja, koji je slavu stekao početkom osamdesetih u filmovima Francoisa Truffauta, da bi status svjetske zvijezde potvrdio svojim najvećim uspjehom – filmom 'Zelena karta' za koji je nagrađen Zlatnim globusom. Nove generacije poznaju ga kao Obelixa u serijalu o strip junaku, hrabrom Galu Asterixu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više