CLOONEY I DALJE USTRAJAN:

Nikad se neću ženiti niti imati djecu

06.12.2011 u 09:07

Bionic
Reading

Nedavno je napunio pedeset, a ne pada mu napamet da se smiri. I dalje mijenja partnerice, ali tvrdi da ni s jednom nije planirao potomstvo

Premda nitko nikada nije ni očekiva da će se iskazati i u toj ulozi, George Clooney objavio je da nema nikakvih planova postati otac, jer je u potpunosti usredotočen na svoju karijeru.

Izjavio je australskom Daily Telegraphu: 'Uvijek sam znao da očinstvo nije za mene. Odgoj djeteta velika je obaveza i uvijek mora biti najvažniji prioritet. Za mene, to mjesto ima moj posao. Zato se nikada ponovo neću ženiti', izjavio je Clooney.

Da se ipak može drukčije, Clooneyju bi mogao reći njegov prijatelj Brad Pitt, koji ima šestero djece, planove za usvajanje novih prinova i uz to snima nekoliko filmova godišnje.

Clooney je bio u petogodišnjem braku s glumicom Talijom Balsam (od 1989. do 1993. godine), jedinom ženom koja može tvrditi da je doista ukrotila neukrotivog. Nakon toga, uz njega su bile brojne žene, ali sve su te veze bile kratkotrajne iz kojih bi se taj holivudski zavodnik brzo povlačio.

Clooneyja čini se nije teško pročitati, jer čak je i njegova mlada partnerica ocijenila kako uloga oca nije za njega. A upravo je to glumio u novom filmskom hitu 'Potomci'; imao je ulogu oca jedanaestogodišnje Amare Miller. I evo što je rekla ta mala glumica: 'Moram reći da on ne bi bio dobar tata. Nije to za njega.'
A kada to dolazi iz usta djevojčice, očito je da George radi nešto jako krivo.

'George uživa biti odrastao', nastavlja ona: 'On se odlično zabavlja i znam da ne izgleda ni kao da želi djecu. Znam da ne planira djecu u skorije vrijeme.'

Što to znači da se 'odrasla osoba odlično zabavlja', nagađa Hollyscoop.com. Ide u striptiz barove? Juri okolo autom?

Clooney odnedavno izlazi s bivšom profesionalnom hrvačicom, sada glumicom Stacy Keibler, ali budući da se i ona bliži tridesetoj, procjenjuju oni, za očekivati je da bi mogla zaželjeti djecu, pa je pitanje koliko će veza potrajati.

Njegova prošla djevojka Elisabetta Canalis također se slaže da Clooneyja ništa ne vuče očinstvu. 'Nikada nismo razgovarali o braku i djeci', jednom je izjavila talijanskom magazine Chi. 'Ne kažem da ne bih htjela djecu, ali ni George ni ja nismo zamišljali da ih imamo zajedno.'

Premda se bliži dobi u kojoj bi mogao biti djed, pedesetogodišnji Clooney ne skriva godine i tvrdi da nikada ne bi obojio kosu.
'Čuo sam toliko priča o svojoj sjedoj kosi, ali nikada ne bih mogao zamisliti da joj promijenim boju. Moj otac imao je potpuno bijelu kosu i meni se uvijek činilo da to dobro izgleda', zaključuje glumac.