Estrada PETRA DUGANDŽIĆ:

'Ivan Herceg za mene je bio fatalan'

Za ulogu predstavi 'Amateri', 35-godišnja glumica Petra Dugandžić osvojila je nagradu Hrvatskog glumišta za najbolju sporednu ulogu. Petra snima popularnu sapunicu +Larin izbor' u kojoj utjelovljuje lik negativke Lole. Priznaje da joj mnogo posla godi i da je sretnija no ikad bez obzira na to što je u srpnju ove godine raskinula zaruke s tri godine mlađim zaručnikom, privatnim sportskim trenerom Ivanom Pavlovićem

Lijepa glumica kaže da uživa u svakom žanru svog posla. 'Na snimanju 'Larina izbora' uživam u pozitivnoj atmosferi među kolegama i svakim pojedninim članom ekipe. Svi smo postali kao mala obitelj i koliko god naporno radili, uvijek se nađe mjesta za zabavu i smijeh. Nervoze, zavisti i negativne energije po mom iskustvu s njima zaista nema, jednako kao i s ekipom 'Amatera'. S mojim mušketirima i malom, ali vrijednom mašinerijom kazališta KNAP.' priča glumica za Extru.

Atraktivan izgled ju je, kaže, samo donekle odredio,u smislu uloga koje joj se nude. 'No i tu nemam prigovora - svjesna sam svog fizikusa i davno su prošle godine sanjarenja o tome da ću igrati, primjerice, Shakespearovu Juliju. Mislim da upravo zato moje vrijeme tek dolazi.' govori Petra oja bi pristala na fizičku transformaciju zbog intrigantne uloge.

Muške komade odjeće posuđuje isključivo za neplanirano spavanje ili doručak, a otkako je slobodna osjeća se dobro.

'Nisam se ni unutar te veze osjećala sputano, daleko od toga da mi je bilo manje zabavno. Jednostavno je sad onako kako treba biti. Reći ću samo da sam sretna.'

Petra je bila u vezi s Ivanom Hercegom koji slovi za najprivlačnijeg muškarca u državi a na pitanje je li doista toliko fatalan odgovorila je da je to nemoguće definirati.

'Ivan ima neku energiju koju si ni ja sama, dok smo hodali, nisam mogla racionalno objasniti. Ne samo da je lijepo lice, već je pomalo mističan i zna kako zavesti. Bio mi je fatalan, kao što vjerujem da je bio svakoj svojoj djevojci. Sad kad smo prijatelji i kolege, gledam ga drugim očima. Ali razumijem pripadnice nježnijeg spola koje mu ne mogu odoljeti.' obrazlaže Petra.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više