Estrada ANTONIJA STUPAR JURKIN:

'Nisam zarobljena, imam vremena za sebe'

Lijepa voditeljica Antonija Stupar Jurkin koja se nakon osam mjeseci porodiljnog vratila na male ekrane, otkrila je kako su joj se dolaskom kćeri prioriteti posve promijenili. To ne znači da nema vremena za sebe, ali uvijek prvo misli na Paolu

RTL-ova voditeljica Antonija Stupar Jurkin nakon osam mjeseci vratila se na posao. Premda joj nije lako, obaveze uspijeva uskladiti i lijepa mama desetomjesečne Paole priznala je da su joj se prioriteti promijenili, prenosi Večernji.hr.

'Sada, kada idem u šoping, prvo kupujem stvari za Paolu. Na sebe gotovo više i ne mislim. Najvažnije mi je da se pobrinem za nju', rekla je 29-godišnja Antonija. Usklađivanje s povratkom na posao, u emisiju Exkluziv i nije bilo toliko teško budući da njezina mezimica spava i po sedam sati u komadu te nije nimalo zahtjevna.

'Baka servis uvijek je na usluzi, a tu je, naravno, i suprug Ivan koji pomaže kad god stigne. Imam vremena za sebe i ne osjećam se zarobljenom. Povratak na posao bio mi je pravo zadovoljstvo jer volim svoj posao, a zbog njega ne izbivam previše iz kuće', rekla je voditeljica za Večernji.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više