ZA ASTRONOMSKI HONORAR

Lindsay Lohan ulazi u Celebrity Big Brother?

05.12.2011 u 08:37

Bionic
Reading

Britanski tisak spekulira kako će se Lindsay Lohan pridružiti najnovijem Celebrity Big Brotheru, a producenti tvrde da je ugovor 'blizu potpisivanja'. No što će biti s uvjetnom kaznom i hoće li sudac dopustiti zločestoj djevojci Hollywooda da zbog ove vrste posla napusti zemlju

Lindsay Lohan će možda doživjeti goru sudbinu od zatvora - Celebrity Big Brother, piše stranica Celebitchy.com. Navodno, američka glumica i divlje dijete svijeta slavnih razmatra bogatu ponudu koju joj je stigla iz britanskog Channel 5, a

nastupit će u popularnom realityju ako joj sud dopusti da napusti zemlju.

Lindsay ovoga puta ne bi išla u zatvor nego bi bila zatvorena u BB kući s hrpom celeba iz B-lige. Producenti showa u Los Angelesu pregovarali su s Lindsay, no istodobno su zabrinuti da bi dogovor mogao propasti jer Lindsay mora dovršiti svoju kaznu. Prošlog je mjeseca provela četiri i pol sata iza rešetaka zbog kršenja uvjetne kazne iz 2007. na koju osuđena zbog dva slučaja vožnje u pijanom stanju. Ostaje joj još mjesec dana rada za opće dobro što uključuje čišćenje mrtvačnice.

Producenti Celebrity Big Brothera nadaju se da će problematične zvijezda ipak doći u Veliku Britaniju te tvrde da će joj show pomoći da se njezin život i karijera vrati na kolosijek.

'Lindsay je ime s holivudske A-liste. Ona je vatrenog, teškog karaktera, tako da će se sukobljavati s ostalim stanarima kuće', kaže izvor upućen u kretanja u TV industriji tvrdeći da producenti TV stanice Channel 5 šefova pokušavaju sve kako bi Lindsay doveli u BB kuću.

Zlobnici u američkim medijima već su komentirali kako će režim u kući biti težak Lindsay budući da nitko ne vjeruje da bi ona dopustila da bude snimana cijelo vrijeme. Gdje će se drogirati, gdje će piti votku, kako će se nositi sa svojim lažima i samoobmanjivanjem ako postoje video dokazi o tome što se doista dogodilo?

I napokon, zaključuje Celebitchy.com, svota koju britanski producenti stavljaju na stol morala bi biti jako, jako dobra da ona razmotri ponudu.