JELENA PERČIN:

'Drago mi je što sam ispala'

04.12.2011 u 20:28

Bionic
Reading

Najslabije ocjene žirija i najmanji broj glasova publike u šestoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama' presudili su prehlađenoj Jeleni Perčin i Hrvoju Kraševcu koji su uoči polufinala napustili show

Jutro nakon emisije glumica je bila slomljena zbog posljedica viroze, ali i zadovoljna postignutim.

Tijelo mi je doživjelo potpuni krah, ne mogu se pomaknuti', rekla nam je promuklim glasom i nastavila: 'S druge strane, priznajem da sam jako zadovoljna postignutim i drago mi je što sam ispala. Priželjkivala sam to i došlo je u najboljem trenutku. Zaista, više nisam imala viziju kako nastaviti dalje i uskladiti obaveze i ples.'

Njezini najbliži zbog teške viroze i lošeg zdravstvenog stanja odgovarali su je od nastupa, ali ona je zacrtala da to mora učiniti i pod lijekovima i uspjela je!

'Zahvaljujem cijeloj ekipi što se tako dobro brinula za mene. Nosili su mi vodu i lijekove', rekla je Jelena koja je nedjelju provela u krevetu.

Naporne svakodnevne probe od pet, šest sati bile su glavni razlog kolapsa 30-godišnje glumice.

'Nema veze koliko si mršav ili mlad, nego koliko imaš kondicije, a ja sportsku kondiciju jednostavno nisam imala. To su bili konstantni bolovi i ozljede i u jednom trenutku na to se sasvim navikneš. Zaista nisam mislila da će biti tako naporno', iskrena je bila glumica.
Nakon zasluženog odmora Jelena će se unatoč svemu vratiti plesu, piše Vlm

'Dogovorila sam s Hrvojem da i dalje vježbam tango. Zaljubila sam se u taj ples', priznala je i poželjela sreću ostalim natjecateljima koje sljedeće subote očekuje polufinalni okršaj. Plesne snage odmjerit će tada Martina Tomčić i njezin partner Marko Herceg, Marko Tolja i partnerica Ana Herceg te Lana Banely i njezin partner Damir Horvatinčić.