NINA BADRIĆ:

Zaželjela sam se seksa na 'eks'

01.12.2011 u 15:42

Bionic
Reading

Nina Badrić gostovala je u radijskoj emisiji 'Doručak na Totalnom FM-u'. U šest sati ujutro pjevačica se jedva razbudila. Nedavno je izdala svoj novi album 'NeBo' i požalila se na kroničan umor koji joj je onesposobio i glasnice te priznala da se zaželjela seksa na 'eks'

Popularna pjevačica Nina Badrić jutros je doručkovala u društvu svojih fanova, probudila se znatno ranije no inače kako bi svoju jutarnju kavu, mandarine i pecivo, podijelila sa slušateljima radijske mreže Totalni FM.

Dva dupla espressa bila su joj potrebna da se razbudi, no ni to nije bilo dovoljno da osposobi svoje glasnice. Požalila se, naime, na kroničan umor koji je utjecao i na njezin instrument. Doktor joj je, kaže, preporučio petnaest dana odmora pa joj je trenutačno najveća želja otići na odmor u 'toplije krajeve'.


Nina nije jedina koju je onesposobila bolest. Gostovala je u showu pod nazivom 'Doručak s Miom Kovačić', no u studiju ju je dočekala Mijina zamjena, mladi DJ Bojan Gazibara. Mia se u emisiju javila iz 'bolesničke postelje' pokošena anginom zbog koje također teško govori. 'Bilo bi jako zanimljivo jutros slušati nas dvije, zvučimo kao dvije babe', našalila se Nina.

Povod gostovanju bio je jučerašnji izlazak Nininog dugo očekivanog albuma 'NeBo' koji je u četiri riječi opisala kao 'dobar, kompaktan, muzikalan i pošten'. Nina se nemalo iznenadila kada je čula vlastiti glas, pjesmu posvećenu drugu Titu. Enis Bešlagić, Ninin kolega iz žirija showa Supertalent, neobični je nastup ocijenio riječima: 'Nina, mogla si to i bolje otpjevati, ja sam čuo nekoliko tonova, zapravo polutonova, koje možda ti i ne čuješ, ti si već toliko u pjesmu ušla, ali vjeruj mi da je falilo emocija', a Nina se opravdavala činjenicom da je tada imala samo 14 godina, no Enis je bio neumoljiv.

Bojan je Nini pripremio i nekoliko brzopoteznih pitanja pa je Nina između sukobljenih Mamića i Eduarda diplomatski odgovorila da su obojica legende. Između seksa na otvorenom i seksa u zatvorenom prostoru Nina se ipak zaželjela seksa na 'eks'.

Za kraj gostovanja Nina je poželjela pjesmu 'Sve je u redu' s novog albuma. Posvetila ju je svim slušateljima TFM-a, a posebno svom mladom domaćinu kojem je gostovanje velike zvijezde bilo pravo vatreno krštenje.