Estrada SRPSKA NINA MORIĆ:

Uz Borriellja me vezao samo seks

  • Autor: tportal.hr
  • 1.12.2011 10:27:07
  • 1.12.2011 9:29:06

Iako je bije glas zavodnice koja je slomila brojna muška srca, srpska manekenka Nina Seničar izjavila je da joj se u vezi s talijanskim nogometašem Marcom Borriellom dogodilo suprotno

'Ta veza se zasnivala samo na strasti, to je kao jaka droga od koje se nisam mogla odviknuti. Zbog te veze sam izgubila čak i prijatelje. Ljudi su mi govorili da trebam okončati vezu s Markom, ali ja nisam znala kako. Svaki put kada bih rekla 'sad je dosta' i napustila ga, prolazila bih kroz veliku krizu i poslije nekog vremena bih ga ponovo potražila', ispričala je Nina Seničar, a prenijeli srpski mediji.

Na pitanje je li riječ bila o velikoj ljubavi, Nina je vrlo pažljiva. 'Ne želim upotrijebiti riječ ljubav. To je sve vrijeme više bilo neko ludilo i fizička privlačnost jer, ako izuzmemo seks, nas dvoje nismo imali ništa drugo zajedničko. Kada smo napokon prekinuli, učinili smo jedno drugom uslugu', završila je Nina priču o Borriellu s kojim danas nije ni u prijateljskim odnosima jer, kako kaže, to je nemoguće nakon tako strastvene veze.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više