tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+8
Pula
+12
Rijeka
+15
Zadar
+15
Split
+15
Dubrovnik
+14

LJUBAV NAKON RAZVODA

Kristina Bradač ne odvaja se od novog dečka

Nakon što se proljetos razvela od nogometaša Darija Smoje, bivša manekenka Kristina Bradač ponovno ljubi i ne odvaja se od sedam godina mlađeg poduzetnika Mire Radića kojega je upoznala ovoga ljeta u Novalji

Datum objave:
30.11.2011 8:51

Zadnja izmjena:
30.11.2011 9:09

Nakon skladne 11-godišnje veze i šest godina braka, Kristina Bradač je proljetos podnijela je zahtjev za razvod braka od supruga Darija Smoje, nakon što je doznala za suprugovu nevjeru. Nekoliko mjeseci kasnije, potkraj kolovoza, Kristina je u Novalji upoznala naočitog Miru Radića, građevinskog poduzetnika i vlasnika teretane.

Par je vezu započeo nakon povratka u Zagreb i od tada su, kako piše Story, nerazdvojni, a Kristinini prijatelji kažu da je atraktivnoj 34-godišnjakinji Miro ponovno vratio osmijeh na lice i vjeru u ljubav.

Bivša manekenka i njezin sedam godina mlađi odabranik, piše Story, od medija se ne sakrivaju, zajedno posjećuju zagrebačke klubove i gotovo se više ne odvajaju jedno od drugoga.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr