DOLORES LAMBAŠA

'Meni odgovara patrijarh doma'

29.11.2011 u 11:57

Bionic
Reading

Dolores Lambaša dala je intervju u kojem Dikana uspoređuje sa Supermenom, a još uvijek odgađa majčinstvo

U intervjuu za regionalni site udarno.com. Dolores je odgovorala na sva pitanja bez dlake na jeziku, a bez rukavica je odgovorila smeta li joj to što je njen Josip imao buran život.

'Meni odgovara patrijarh doma, ipak sam ja tradicionalna Dalmatinka i volim muško, a volim i frajera imati pored sebe, to mi nitko ne može zamjeriti! S tim da je moj Josip, s druge strane, iznimno fleksibilna i požrtvovna osoba, uvijek čuje, razumije i pokazuje spremnost na ustupke. Ja se ne bih složila da je imao buran život, on je imao vrlo kvalitetan život, ispunjen ljubavlju i dinamikom, ali nažalost i jednom velikom tragedijom, a možda čak i dvije. Kada smo se upoznali, tako sam malo znala o njemu', rekla je Dolores koja se želi posvetiti profesionalnom životu, a zatim majčinstvu.

'Za sada se želim profesionalno realizirati kako bih se jednom doista mogla prepustiti i uživati u majčinstvu. Ovaj maleni anđeo pored kojeg danas živim daje mi nadu i vjeru u to, čini me boljom i kompletnijom osobom', rekla je Dolores.