TATJANA JURIĆ:

Ne želim biti dio priče bivšeg i njegove ljubavnice

29.11.2011 u 07:10

Bionic
Reading

Lijepa voditeljica progovorila je o glasinama da je za kraj njezine veze zaslužna voditeljica Ecija Ivušić, ali i otkrila je i da je možda opet zaljubljena, no zbog lošeg iskustva želi detalje nove veze držati tajnima

'Dosta mi je medijskog žongliranja, moja intima je oduvijek bila samo moja i želim da tako i ostane. Ne želim služiti popunjavanju medijskih rupa', rekla je za Extru voditeljica radija Hit FM Tatjana Jurić na napise o svom privatnom životu koji su proteklih dana punili medijski prostor.

Naime, posljednjih se tjedana mediji bave nagađanjem što se doista događa u njezinu životu, zašto je prekinula s dugogodišnjim dečkom, 35-godišnjim Nikkyjem Vuksanom te jesu li razlog njihova prekida zaista glumac Ivan Herceg, odnosno voditeljica Ecija Ivušić.

'Stvarno mi je već dosta uplitanja mene u raznorazne priče mog bivšeg dragog i njegove ljubavnice, ne želim biti dio toga', ispričala je 29-godišnja Tatjana.

Tatjana Jurić nije imala previše komentara, već je kazala da je Nikky slobodan muškarac koji može raditi što god želi. 'Dok svatko kroji nebulozne priče, očito nema smisla ništa komentirati. Tako će odsada i biti', rekla je Tatjana koja je, kako njezini bliski prijatelji otkrivaju, sretnija no ikad.