'60 MINUTA' CBS-A

Angelina plakala pričajući o majci

28.11.2011 u 12:55

Bionic
Reading

U CBS-ovoj emisiji '60 minuta' prelijepa glumica i humanitarka Angelina Jolie govorila je o novom filmu o ratu u Bosni 'U zemlji krvi i meda', a na pitanje o majci nije uspjela suspregnuti suze

'Sve što danas jesam mogu zahvaliti svojoj majci. Ona je bila majka s punim radnim vremenom, nije imala vlastitu karijeru, sve što je činila bilo je za njezinu djecu. Nikad neću biti tako dobra majka kao ona, bila je bolja od mene', povjerila se voditelju Bobu Simonu u CBS-ovoj emisiji '60 minuta'Angelina Jolie i pustila suzu govorećio svojoj majci Marcheline Bertrand koja je umrla 2007. godine, sa 56 godina, od raka jajnika. Odbila je razgovarati o ocu koji je javno govorio da Angelina ima ozbiljnih mentalnih problema i svojom izjavom šokirao mnoge. Unatoč tome, nakon majčine smrti uspostavila je kontakt s ocem.

Dodala je da je sve više sličnija maci što više stari, ali da joj je najvažnije to da je lijepa Bradu.

Većinu razgovora je voditelj Bob Simon vodio s Angelinom vezano uz njezin novi film 'U zemlji krvi i meda', čija će promocija biti sredinom prosinca i, unatoč premišljanjima, film će biti prikazan na bosanskom jeziku s engleskim titlovima.

'Mislim da je to bio pomalo lud potez', rekla je Angelina dodavši da i njezini bližnji misle tako iako ljudi koji je poznaju nisu bili iznenađeni time što snima film tako teške tematike. U kratkom prilogu pojavljuju se i Rade Šerbedžija, Goran Kostić i ZanaMarjanović koji potvrđuju da su i sami sudjelovali u izmjenama dijaloga i scena te smatraju da se u filmu ogleda brutalna realnost rata.

'Nisam znala da će sve biti tako osjetljivo, morali smo paziti na svaki korak jer je svaki potez bio osjetljiv', odgovorila je Angelina na pitanje voditelja o prosvjedima bosanskih žena žrtava rata.

Angelina Jolie na CBS-u