MLADA EKONOMISTICA

Maja Cvjetković i Davor Šuker proslavili njezinu diplomu

26.11.2011 u 21:09

Bionic
Reading

Bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković diplomirala je ekonomiju, ali manekenstvom se i dalje planira baviti. Na veseloj proslavi bio je i njezin dečko Davor Šuker

Manekenka Maja Cvjetković diplomirala je ekonomiju, a tim povodom u jednom zagrebačkom restoranu održano je i veliko slavlje na kojemu se okupila Majina obitelj, ali i

njezin dečko Davor Šuker, piše 24 sata. 'Diploma je bila odličan povod da se cijela obitelj okupi. Roditelji, baka i djed te kumovi došli su čak iz Šibenika. Svi su jako ponosni na mene, a baka posebno', otkrila je bivša Miss Hrvatske koja je za tu prigodu odjenula zlatnu koktel haljinu kupljenu u Madridu.

Obitelj i prijatelji darovali su joj vrijedne poklone: 'Od mame i tate dobila sam briljantni prsten, a od bake zlatnu narukvicu. Stvarno smo se svi dobro zabavili i bilo je lijepo', rekla je 25-godišnja Maja.

Na slavlju je bio i njezin dečko Davor Šuker, bivši 43-godišnji nogometaš, ali nije poznato što joj je on poklonio. Par je u vezi već godinu dana, a Maja je nedavno izjavila da je jako zadovoljna njihovim odnosom.

Unatoč tome što je diplomirala ekonomiju te što planira upisati i magisterij, Maja od manekenstva ne odustaje. Kaže da voli modne piste te da će joj manekenstvo i dalje biti hobi.