PLES SA ZVIJEZDAMA

Do sada najteže pripreme za Lanu, Jelenu i Denisa

25.11.2011 u 14:52

Bionic
Reading

Peta emisija 'Plesa sa zvijezdama' najteža je za natjecatelje koji moraju pripremiti dva plesa, sambu i bečki valcer

Preostalih pet parova HRT-ova showa 'Ples sa zvijezdama' ove će subote odmjeriti snage na nešto drukčiji način, prvi put svi plešu dva plesa u jednoj emisiji. Svaki par sam pleše sambu, a nakon toga svi zajedno na podiju okušavaju se u bečkom valceru.

Kako ih je iz emisije u emisiju sve manje, tako su pripreme sve intenzivnije i zahtjevnije, a do nastupa pred milijunskim auditorijem HRT-a u kojemu će pokazati svoje umijeće dijeli ih tek nešto više od jednog dana. Svi se slažu u jednome, ovoga puta pripreme su bile najteže do sada.

Denis Ahmetašević s pripremama je započeo nešto kasnije no inače, od utorka, no zato je tempo bio jači nego obično. 'Zadovoljan sam i osjećam se spremno. Samba je strastven ples i mogu obećati kako će biti strastveno i užareno na podiju', najavio je Denis. Dodaje kako mu se ovoga puta posebno sviđa to što svi parovi plešu isti ples, pa će gledateljima biti lakše usporediti plesačko umijeće pojedinog para.

Lana Banely se slaže kako je ovo naporniji tjedan nego inače, ali i opasniji. 'Ovaj tjedan je bilo napornije nego do sada, jer imamo dva plesa. Mogu najaviti da će Damir razvaliti sambu. Svaki trening imam neke nezgode, pa tako i ovaj, zato mogu slobodno reći da su ove pripreme za mene opasne po život.' Lana dodaje kako su prošle subote ona i Damir dobili najviše pohvala do sada što je dodatno motivira i ohrabruje u nadolazećoj emisiji.
'Samba mi je najatraktivnija, najbolja i najplesnija za mene. Sve naj, naj i stvarno mi se čini super. Očekujemo samo dobro protresti kukove i zabaviti publiku i naše navijače', najavila je Lana.

Jelena Perčin također je dobila sjajne kritike za svoj zadnji nastup, a ove subote najvažnije joj je da sve prođe ležerno.
'Mislim da samba treba biti opušteni ples i trudit ću se da u nju unesem više veselja, a manje panike. Inače, trema je stalno prisutna, no postoje subote kad je lakše podnosim i neke kada je izraženija', kaže Jelena. Pred njom je težak zadatak jer kako kaže, latino plesovi su joj teži od standardnih.
'Lakše se snalazim u standardnim plesovima jer su mi logičniji. Ovaj tjedan su mi pripreme bile malo napornije', priznaje.

Marko Tolja i Ana Herceg