ČUDO OD DJETETA

Petogodišnja Suri Cruise izdaje knjigu

25.11.2011 u 10:19

Bionic
Reading

Mozart je nastupao kada mu je bilo četiri, mnoštvo je primjera djece koja glume bolje od odraslih, a je li moguće da klinci pišu knjige? Jest, ako vam je tata Tom Cruise

Ako su govorkanja istinita, kći Toma Cruisea i Katie Holmes piše dječju knjigu, unatoč činjenici da joj je tek pet godina.

Nije iznenađujuće da je s takvim roditeljima Suri Cruise genima naslijedila ambicioznost, ali znajući da druga djeca njezine dobi tek svladavaju prva slova i uče držati olovku, spisateljski planovi djevojčice ipak pomalo iznenađuju.

Tom i Katie vjerojatno misle da je njihovo dijete izuzetno: jedino što slavni holivudski par ima moć i utjecaj potreban da prvijenac njihove mezimice stigne do knjižara. I prema navodima prijatelja obitelji koji su to povjerili magazinu Entertainment Wise, oni to namjeravaju i učiniti.

Osim spisateljskog dara, djevojčica Suri vješta je crtačica, pa će svoju pripovjetku sama ilustrirati, kažu govorkanja koja prenosi Marie Claire. Glasnogovornik holivudske glumačke obitelji te je priče otklonio, ali mediji mu nisu dokraja povjerovali, pa se vijest o novoj spisateljskoj nadi proširila brzinom svjetlosti.