LIJEPA HUMANITARKA

Vanja Mamić potiče na udomljavanje životinja

25.11.2011 u 07:10

Bionic
Reading

Prezgodna Vanja Mamić u društvu kćeri Nine došla je pogledati revije na Draft Fashion Weeku, a pritom je majicom odlučila poslati poruku da je udomljavanje životinja humano

Vanja Mamić na modni događaj nije obukla brendirane stvari, nego je svojom majicom poslala poruku da je udomljavanje životinja humano.

'Ja sam više sportski tip, pa sam obukla ovu majicu, a i volim životinje. Ovako potičem ljude na humanitaran čin te dajem podršku zagrebačkom skloništu za životinje Dumovec. Želim poručiti da se udomljavaju te životinje, da se posjećuju, a oni koji to ipak ne mogu, neka doniraju za sredstava i hranu', rekla nam je velika ljubiteljica životinja Vanja Mamić koja se ovoga vikenda natječe na jahačkom turniru u Celju.

Vanja dodaje da je jahanje možda i tajna njezine vitalnosti, a kaže, ne cilja na pobjedu, nego je važno sudjelovati. Vanja nam je otkrila da je jedva stigla na reviju jer je doma radila tortu za 18. rođendan svoje kćeri Nine te je dodala da kolače radi ne samo za blagdane i slavlja, nego jako često. 'Kod mene toga nikada ne nedostaje', našalila se Vanja koja Božić planira provesti u društvu obitelji, a nakon toga će se svi uputiti negdje u toplije krajeve.