ZALJUBLJEN I SRETAN

Mate Janković priznao kako nije slobodan

23.11.2011 u 16:42

Bionic
Reading

Mate Janković pohvalio se novom figurom za koju je zaslužna zdrava prehrana. Koliko je izgubio kilograma, ostat će tajna, jer Mate ne posjeduje vagu

Mate Janković prezentirao je novost iz tvrtke Braun. Njega iznimno veseli to što nije više fiksan uz struju, nego se štapnim mikserom novog doba može lako gibati kroz kuhinju.

Mate je pripremao delicije u zagrebačkoj Wine i Gastro Akademiji, a pomagala mu je Marijana Batinić

Marijanu je Mate toliko šarmirao da ga je šarmantno pitala je li možda slobodan. 'Nisam', rekao je Mate koji je, šuška se, u vezi s lijepom Zadrankom Ivanom Babić. Navodno su se upoznali na kulinarskom tečaju koji on vodi u zagrebačkoj Wine i Gastro Akademiji.

Pitali smo ga je li tako poletan zbog ljubavi, no Mate nam ništa nije želio otkriti.

Inače, Mate je zadovoljan u kojem smjeru ide njegova profesija, jer više nije neprestalno u kuhinji.

'Edukacija i savjetovanje smjer je u kojem želim krenuti, jer mislim da ima prostora za to. Imam strpljenja za učenike i volje puno pričati i objašnjavati, definitivno ne vidim sebe još neko vrijeme u nekom restoranu, osim ako nije moj. Osim toga, restorani proživljavaju sada svoje najcrnje doba i nema smisla provoditi neke kuharske ideje jer nema publike za to', rekao je Mate koji je otkrio i tajnu svoje vitkosti.

'Više nisam po kuhinjama. Imam sada više vremena za bavljenje prehranom. Redovito jedem, za razliku kako sam živio do sada', rekao nam je Mate koji ni sam nije siguran koliko je kilograma izgubio.

'Nemam doma ni vagu, imam samo onu za šećer, ali na nju ne mogu stati', našalio se simpatični Mate