SEVERINA:

'Našla sam tipa koji zna trajati u dvoje'

23.11.2011 u 07:23

Bionic
Reading

Promovirajući novi singl 'Grad bez ljudi', Severina je gostovala na Narodnom radiju, ležerno odjevena u trudničke hlače i mokasine. Iako u novoj pjesmi pjeva o nesretnoj ljubavi, rekla je da je ona našla tipa koji 'zna trajati udvoje'

Severina se pojavila kao gošća u 'Glazbenom šouu Dalibora Petka' na Narodnom radiju. Premda je njezin novi singl priča o nesretnoj ljubavi, Severina u privatnom životu trenutno proživljava nešto sasvim drukčije. Priznala je da je konačno našla muškarca 'koji zna trajati udvoje'.

No, odlučila je da na ovogodišnjoj rođendanskoj proslavi Milana Popovića neće pjevati nitko. 'Vidiš kako je završilo sa mnom', rekla je pjevačica. Otkrila je da joj je u prvom tromjesečju, baš kao i Beyonce, bilo teško pjevati na pozornici: 'Mislila sam da će netko iz benda primijetiti jer nisam plesala ni išta. Ali oni su gledali samo cure u publici', rekla je Severina otkrivši da joj je trenutno velika želja naučiti peći bosanske pite.

Slušateljica Petra ju je pitala je li 'prvo pa muško', na što je pjevačica tajnovito komentirala: 'Petra kao da je neka vidovnjakinja...'

Novi Severinin album izlazi na proljeće, a s obzirom koliko je dobrih pjesama do sad skupila, rekla je da razmišlja o duplom CD-u. Obožavateljima je na kraju poručila da je ne zaborave i dodala da na nekoliko mjeseci odlazi u Split, gdje će se odmarati sve do poroda.