NEVEN CIGANOVIĆ:

'Ne bih više ništa mijenjao, izgledam bolje no ikad'

22.11.2011 u 10:50

Bionic
Reading

Neven Ciganović napravio je svoje parfeme, a u planu je i krema protiv bora koja će se uskoro pojaviti na tržištu

Na otvorenju dućana Accessoires u centru Zagreba, od svojim parfema Silicone i Plastic Kiss nije se odvajao Neven Ciganović koji je parfeme sam osmislio.

'Ima svega u parfemu. Ima citrusa, maline i magnolije. Sladak je, jer ja volim slatke i jače parfeme. Ti parfemi su stvarno parfemi, što je vrlo je rijetko. U njemu je sve domaći proizvodi, a tvornica iz Čakovca koja je radila parfeme jedina u ovom dijelu Europe proizvodi parfeme', rekao nam je Neven koji je sam osmislio ime.

'Sam sam radio i na kutiji. Što se tiče bočica, htio sam da budu što jednostavnije. Muški parfem je prava kolonjska voda. Injekcija botoksa koja je naslikana na kutiji je tu jer je to nešto što je mene obilježilo. Nije da propagiram estetsku kirurgiju, to je nešto što je prepoznatljivo kad se radi o meni', kaže Neven koji na sebi ništa ne bi mijenjao.

'Ne bih više ništa mijenjao na sebi, sad izgledam bolje nego ikada, barem se ja tako osjećam. Najvažnije je da se dobro osjećaš u svojoj koži, a ne žalim ni za čim', kaže Neven koji je priznao da operacije bole:

'Čim je riječ o injekciji i nožu, boli. Normalno da boli. Ta bol postane slatka, nakon nekog vremena uglavnom kad zaboraviš na bol.'

Kako bi bio u dobroj formi, Neven čak četiri puta tjedno ide u teretanu, a tri puta tjedno radi s osobnom trenericom koja je bivša boksačica. Osim toga, Neven je našao i dijetu koja mu savršeno odgovara.

'Više-manje je proteinska, bez ugljikohidrata, i samo ponekad jedem rižu, na sve drugo zaboravim. Uvijek mi treba tri dana da se prilagodim', kaže nam Neven koji uskoro izbacuje i kremu protiv bora koja će u sebi sadržavati ljekovitu biljku neven.